Logo
 Spausdinti šį puslapį

Iškyla tarp narcizų subūrė šeimas (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Šventės sumanytojai  – Gargždų miesto bendruomenės nariai. S. Ulvikienės nuotr. Šventės sumanytojai – Gargždų miesto bendruomenės nariai. S. Ulvikienės nuotr.

Gegužės 7-ąją, Motinos dieną, Gargždų miesto bendruomenė sukvietė miestelėnus į iškylą tarp narcizų.

 

Sekmadienio popietę Gargždų parke šeimos leido laiką kartu, mėgavosi narcizų žydėjimu, puikiu oru ir atrakcijomis. Vaikų laukė įvairios pramogos: žaidimai su mimais, jojimas poniais Kvadratu ir Spartaku, pasivažinėjimas karieta, piešimas ant veidukų, gėlių ir vėjo gaudyklių darymas. Buvo galima pasimėgauti cukraus vata.

Kol vaikai linksminosi, suaugusieji pasitiesę pledus klausėsi akordeono muzikos, kurią dovanojo Gargždų muzikos mokyklos akordeono skyriaus vedėjas mokytojas metodininkas Stasys Adomavičius su mokiniu Edvinu Valaičiu. Bendruomenė vaišino arbata ir sausainiais.

„Sunku rasti tinkamus žodžius viskam apsakyti. Buvo neapsakomai gera. Širdis džiūgauja, kad ši šventė prigijo ir auga. Labai dėkoju visiems už dalyvavimą, palaikymą, gerą nuotaiką ir už naujus narcizus Gargždų parkui. O jų padovanojote išties daug – 3099 vnt. (surinkome 309,99 eurų). Kitą pavasarį parkas bus dar puošnesnis! Ačiū Jums!“, – populiarėjančia švente džiaugėsi Gargždų miesto bendruomenės atstovai.

Šiemet į šventę pasibūti, šiltai ir jaukiai pabendrauti su vaikais, draugais ir artimaisiais, anot organizatorės, susirinko ko ne dvigubai daugiau žmonių, nei pernai.

„Ši diena sutapo su Motinos diena, tad, ko gero, tai taps nauja tradicija – kasmet rinktis šios progos iškylai tarp narcizų“, – ateities planais dalinosi bendruomenės nariai.

Be iškylos Gargždų miesto bendruomenė džiaugiasi ir projektu „Žydim“, žmonės dovanoja gėlių miesto parkui, prisideda prie idėjos. Pamažu prigyja ir atvirukų dovanojimas, kai už juos gautos lėšos skiriamos narcizų sodinimui parke.

„Juk pasodintos gėlės žydi kiekvieną pavasarį, o nuskintos – tik kelias dienas, labai gera kiekvieną pavasarį laukti žiedų“, – apie projektą „Žydim“, pasakojo bendruomenės narė.

Gargždų miesto bendruomenė dėkoja visiems prisidėjusiems prie iškylos: muzikantams, veidukų tapymo meistrams, mimams, VšĮ „Gargždų futbolas“, kavinei „Imperija“, valgyklai „Bulvė“. Taip pat bendruomenės nariai dėkingi už karietą, ponius, cukraus vatą, pagalbą gaminant gėles ir vėjo gaudykles.

„Svajojame, kad ši šventė augtų. Žmonių palaikymas mus įkvepia tęsti ir puoselėti pradėtą darbą. Tikimės pasimatyti kitą pavasarį“, – sakė iškylos organizatoriai.

Jei norite padovanoti narcizų Gargždų miesto parkui, tai galite padaryti iki rugsėjo pradžios. Padovanoti narcizų galite: pervesdami pinigėlių į Gargždų miesto bendruomenės sąskaitą: AB Swedbank 73000 LT347300010132115190 Organizacijos kodas – 302251456. Mokėjimo paskirtyje nurodykite: projektui ŽYDIM. Taip pat įsigydami Gargždų miesto bendruomenės išleistus atvirukus („Aibės“ parduotuvėje Gargžduose (Janonio g. 20).

 

Simos Ulvikienės vaizdo įrašas:

 

Iškylos akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

 

Daugiau nuotraukų galite rasti ČIA.

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,