Logo
 Spausdinti šį puslapį

Bendruomenėms – atradimų ir dovanų vakaras

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Vietos veiklos grupė „Pajūrio kraštas“ visas Klaipėdos rajono bendruomenes pakvietė į padėkos vakarą (S.Gulbino fotografija) Vietos veiklos grupė „Pajūrio kraštas“ visas Klaipėdos rajono bendruomenes pakvietė į padėkos vakarą (S.Gulbino fotografija)

Įsibėgėjus savaitei, Vietos veiklos grupė „Pajūrio kraštas“ visas Klaipėdos rajono bendruomenes pakvietė į padėkos vakarą. Ne vieną projektą per šiuos metus įvykdžiusi VVG bendruomenėms dėkojo už sėkmingą bendradarbiavimą ir nuveiktus darbus.

Į Padėkos vakarą susirinko 41 bendruomenė – beveik 200 žmonių. Šventinis renginys tapo tarsi atradimų vakaru – bendruomenių nariai susipažino vieni su kitais ir net sužinojo apie bendruomenes, kurių net neįsivaizdavo egzistuojant.

Bendruomenės susipažino itin kalėdiškai – teikdamos viena kitai simbolines, šventines dovanas.

Bendruomenes pasveikino VVG ir Klaipėdos rajono savivaldybės atstovai. Padėkos vakare buvo paskelbtos ir nominacijos.

Antkopčio bendruomenė apdovanota už bendruomenės namų įkūrimą. Kvietinių bendruomenė įvertinta už itin lankstų bendradarbiavimą: bendruomenė itin aktyviai bendradarbiauja su seniūnija, medžiotojais, jaunimu, vyresniais žmonėmis – kiekvienam skiriama dėmesio.

Kretingalės bendruomenė nominuota kaip sportiškiausia.

Priekulės evangelikų liuteronų bendruomenė įvardinta kaip atkakli siekiant savo tikslo. Bendruomenė „Smilgynai ir kaimynai“ pasveikinta už socialines iniciatyvas, Tilvikų – už naujas laisvalaikio formas.

Vėžaičių bendruomenė nominuota už drąsias iniciatyvas, Agluonėnai – už svajonių sodą.

Gargždų bendruomenė pasveikinta už darnios aplinkos kūrimą, Judrėnų bendruomenė – už kulinarinio paveldo puoselėjimą.

VVG „Pajūrio kraštas“ pirmininkė Raimonda Damulienė susirinkusiems palinkėjo atkreipti dėmesį, kokie metai ateina. Kadangi 2014-ieji vadinami Arklio metais, R. Damulienė bendruomenes ragino atrasti dar neartų dirvonų ir toliau sėkmingai dirbti gerinant bendruomenių gyvenimą.

 

Stasio Gulbino fotografijos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,