Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į 2014-uosius – energingai ir su viltimi

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Energingus, veržlius ir su daugybe įgyvendintų planų metus žada astrologai, burtininkai, dangaus kūnų žinovai. Energingus, veržlius ir su daugybe įgyvendintų planų metus žada astrologai, burtininkai, dangaus kūnų žinovai.

Kartais pasigirsta nuomonių, jog Arklio metai – nieko gero. Juk teks arti, dirbti ir vargti lyg kokiems kuinams. Tačiau nereikia pamiršti, jog arklys turi ir kitokių savybių – jis gyvybingas, energingas, darbštus ir tikslo link einantis iki galo.

Būtent tokius metus – energingus, veržlius ir su daugybe įgyvendintų planų žada astrologai, burtininkai, dangaus kūnų žinovai.

Jie sako, kad 2014-ieji padovanos daug staigmenų – juk arklys dažnai nenuspėjamas: čia ėjęs ramia žingine, jis gali nevaržomai pasileisti gražesnės pievos link.

Todėl daugeliui nauji metai žada lemtingų posūkių asmeniniame, profesiniame gyvenime. Astrologai sako – jei į žirgo šuoliais besikeičiančius likimo posūkius reaguosite ramiai, padovanosite sau daug malonių, įdomių, nepamirštamų įvykių.

Gali būti, jog per pirmuosius 2014-ųjų metų mėnesius ne viskas klostytis taip, kaip planuota ir trokšta. Tačiau jei būsite atkaklūs ir drąsūs, kaip lenktyniniai žirgai, likimas jums atvers labai daug naujų galimybių ir padės išspręsti net ir kebliausias situacijas.

Metams besiritant link vasaros bus puikiausias laikas realizuoti drąsiausius planus bei idėjas – tik leiskite sau svajoti ir dangus bus palankus. Antrasis Arklio metų pusmetis žada neįtikėtiną sėkmę.

 

Pakeleiviai ir priešai

Pasisekė tiems, kurie yra gimę arklio metais -  1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002.

Labai daug šiais metais gimusių žmonių aplankė neišmatuojama sėkmė. Visi žinome svaiginančių karjeros aukštumų pasiekusius aktorius Džekį Čaną, Džoną Travoltą, Šona Konerį, Harisoną Fordą. Arklio metais taip pat gimė dainininkai Polas Makartnis, Džanet Džekson, Barbra Straisand, kompozitoriai Vivaldis ir Pučinis, mokslininkas Izaokas Niutonas, politikai Teodoras Ruzveltas ir Nelsonas Mandela.

Šie žmonės labai sunkiai dirbo, kaip arkliai, tačiau įrodė, kad sėkmė pasiekiama atkaklumu.

Arklio metais gimusiems labai lengva bendrauti su Šuns bei Tigro metais gimusiais žmonėmis, tačiau priešu gali tapti Žiurkės metais į pasaulį atkeliavęs asmuo.

Viskas puikiai seksis antradieniais, bet didelių darbų geriau nesiimti trečiadieniais. Gimusiems Arklio metais žadamas pripažinimas, kilimas karjeros laiptais, didelės perspektyvos.

 

Svarbiausia – planuoti

Vis dėlto, kad ir kokią sėkmę žada Arklio metai, nepamirškite planuoti. Sėkmė taip pat mėgsta tikslumą.

Feng shui specialistai įspėja ateinančiais metais atidžiai planuoti finansines operacijas, nerizikuoti stambiomis sumomis, vengti azartinių dalykų.

Pinigus išsaugoti padės pietinėje namų dalyje padėta dramblio statulėlė. Beje, išmanantys feng shui pataria kitais metais paaukoti pinigų labdarai. Savotiškas pinigų praradimas nukreips blogus kėslus nuo jūsų santaupų.

 

Asmeninė laimė – pavasarį

Tie, kurie vis dar laukia laimės ir sėkmės asmeniniame gyvenime, teturi kantrybės lukterėti pavasario.

Asmeninė sėkmė aplankys kovo mėnesį. Geras laikas tvarkyti asmeninę laimę tęsis iki vasaros vidurio, tada nuo spalio iki gruodžio.

Astrologai sako, kad šie laikotarpiai – patys geriausi tuoktis, pradėti vaikus arba juos gimdyti. Tad vienišių galimai laukia permainingi metai.

Tiems, kurie jau turi mylimuosius, antrąsias puses, Arklio metai atneš harmoniją, darną, ramybę.

Kad ir ką pranašautų astrologija, tikite horoskopais ar ne, suteikite sau prabangą mąstyti, elgtis ir gyventi pozityviai – tada sėkmė aplankys nejučia ir nepagailės savo malonių.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,