Logo
 Spausdinti šį puslapį

Rajono jaunimas kviečiamas burtis į komandą ir dalyvauti žygyje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Rugsėjo 30 d. organizuojamas pirmasis pėsčiųjų žygis, skirtas Steponui Dariui pagerbti. Gargždų atviras jaunimo centras kviečia rajono jaunimą jungtis į bendrą komandą ir kartu dalyvauti žygyje.

 

„Bus puiki proga susitikti ir neformaliai pabendrauti. Priimk iššūkį. Įrodyk, kad gali. Prisijunk prie pašėlusios jaunimo komandos. Registruokis 16 km arba 30 km, juos įveik ir gauk dovanų ne tik įveikto žygio diplomą, bet ir Gargždų atviro jaunimo centro kepurę. Pagal užsiregistravusiųjų skaičių organizuosime transportą į žygio vietą nuo Gargždų atviro jaunimo centro (Klaipėdos g. 74, Gargždai)“, – rašoma kvietime.

Žygio tikslai: pagerbti legendinį lakūną, kovų už nepriklausomybę dalyvį, sportininką, Lietuvos fizinio lavinimosi sąjungos pirmininką ir garbės narį Steponą Darių; skiepyti meilę ir pilietinę pareigą Tėvynei; ugdyti jaunimo pilietiškumą ir kelti sąmoningumą; įtraukti į šį žygį kuo daugiau Lietuvos piliečių, svečių iš užsienio bei jaunimo ir kitų organizacijų; puoselėti istoriją, ugdyti jaunimo ir visuomenės patriotinę sąmonę; skatinti keliauti mėgstančius žmones; propaguoti keliavimą pėsčiomis kaip aktyvią, kultūringą ir aplinką tausojančią laisvalaikio praleidimo formą, užtikrinti prasmingą ir turiningą laisvalaikio praleidimą; supažindinti su Klaipėdos kraštu, jo kultūra, gamta, kultūros paveldu.

 

RENGINIO PROGRAMA:

Rugsėjo 30 d. 08.30–09.45 val. – atvykimas ir galutinė registracija. Atvykus registracijai su savimi turėti žygio galutinės paraiškos kopiją;

09.45–10.00 val. – žygio atidarymas, Klaipėdos rajono savivaldybės dovanomis bus apdovanojami žygeiviai – pirmas užsiregistravęs žygeivis, pirma komanda, gausiausia komanda, jauniausias ir vyriausias žygio dalyvis, taip pat ir pirmas užsiregistravęs užsienio pilietis ir kitos nominacijos, įveikus pasirinktą žygio atstumą;

Žygio finišas – 20.00 val.

Žygio dalyvio mokestis – 5 eurai.

Norintys prisijungti prie jaunimo komandos, turėtų registruotis telefonu 8 630 18 486 (jaunimo darbuotoja Simona Stonkienė).

Daugiau informacijos apie renginį galite rasti feisbuke.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,