Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ sutriuškino „Pakruojo“ ekipą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 5:0 nugalėjo „Pakruojį“.

 

„Bangai“ prireikė kiek daugiau nei pusvalandžio, kad pralaužtų svečių gynybą. 32 minutę Sig. Urbys laimėjo kovą prieš „Pakruojo“ gynėją ir atidavė perdavimą R. Krušnauskui, kuriam liko tik pasiųsti kamuolį į tuščius vartus – 1:0. Dar po trijų minučių pakėlus kampinį kamuolys atšoko A. Butkui, kuris smūgiu galva padvigubino gargždiškių persvarą – 2:0.

Jei pirmajame kėlinyje svečiai dar bandė grasinti „Bangos“ vartams, tai antrajame kėlinyje veiksmas iš esmės vyko tik prie vienų vartų. Iš daugybės progų „Banga“ išnaudojo tris. 65 minutę K. Urbaitis puikiu perdavimu į baudos aikštelę pasiuntė D. Lukošių, o šis nepagailėjo perdavimo kitame krašte buvusiam R. Krušnauskui. Rezultatyviausiam „Bangos“ žaidėjui vėl liko tik nukreipti kamuolį į tuščius vartus – 3:0. 70 minutę Sim. Urbys suklaidino varžovus kairiajame krašte ir pasiuntė kamuolį į vartų aikštelę, kur visus aplenkė tik prieš tris minutes aikštėje pasirodęs ir pirmąsias oficialias rungtynes „Bangos“ sudėtyje žaidęs septyniolikmetis D. Zubauskas – 4:0. Varžovų triuškinimą užbaigė A. Butkus, po P. Lotužio perdavimo galva permetęs kamuolį į vartus – 5:0.

Ši pergalė užtikrino „Bangai“ mažiausiai sidabro medalius. Tiesa, dar nebaigta ir kova dėl pirmosios vietos. Paskutiniajame ture dviem taškais priekyje esanti „Palanga“ ir „Banga“ neakivaizdžiai aiškinsis, kas triumfuos 2017 metų I lygoje.

Visos paskutinio turo rungtynes prasidės šeštadienį, spalio 21 dieną, 14 valandą. „Banga“ išvykoje žais su „Uteniu B“, o „Palanga“ namie su „Trakais B“.

 

Iš protokolo. „Banga“ (Gargždai) – „Pakruojis“ (Pakruojis) 5:0 (2:0).

Gargždų miesto stadionas, 450 žiūrovų. Teisėjas – V.Gerasimov.

Įvarčiai: 32 min. ir 65 min. R. Krušnauskas, 35 min. ir 80 min. A. Butkus, 70 min. D. Zubauskas („Banga“).

Įspėjimai: 37 min. Š. Skulskis, 45+2 min. D. Padaigis („Banga“); 73 min. A. Bagočius („Pakruojis“).

„Bangos“ sudėtis: T. Norbutas, D. Padaigis, N. Žebrauskas, K. Gnedojus (32' D. Lukošius), M. Gudauskas, Sim. Urbys (79' P. Lotužys), A. Butkus, K. Urbaitis (77' J. Skuodas), Š. Skulskis (63' G. Samsonik), Sig. Urbys, R. Krušnauskas (67' D. Zubauskas). Atsargoje liko: K. Smilingis, A. Bačanskis.

 

T. Tamošausko komentaras:

 

Rungtynių santrauka:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,