Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Ruduo Gargžduose“ renginių ciklą vainikuos spektaklis „Vardan tos“

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Spektaklio akimirka. Šiaulių dramos teatro nuotr. Spektaklio akimirka. Šiaulių dramos teatro nuotr.

Spalio mėnesį Gargždų kultūros centras gyventojus džiugino tarptautinio menų festivalio „Ruduo Gargžduose“ renginiais, jau šį sekmadienį (spalio 29 d.) laukia paskutinysis pasirodymas.

 

Gargždiškiai ir miesto svečiai turėjo galimybę išgirsti užburiančius džiazo ritmus, pasirodymais stebino dainuojamosios poezijos ir šiuolaikinio šokio atstovai. Paskutinysis profesionalaus festivalio renginys – Šiaulių dramos teatro spektaklis „Vardan tos“ (pagal P. Vaičiūno pjesę „Patriotai“).

„Tai spektaklis lietuvybės tema, bet su ironija, humoru, pritaikytas šiems laikams. Man patiko, tikiuosi ir žmonėms patiks, labai geri aktoriai“, – komplimentų negailėjo festivalio meno vadovė Asta Vaičiulienė.

Renginio organizatorė pridūrė, kad Gargžduose Šiaulių dramos teatras pasirodys jau trečią kartą. Taip pat derėtų žinoti, kad spektaklis rekomenduojamas nuo 12 metų amžiaus.

Spektaklio režisierius – Aidas Giniotis, o pagrindinė aktorė – Inga Norkutė. Spektaklyje taip pat vaidina Aurimas Žvinys, Aurimas Pintulis, Eglė Stanišauskaitė, Aidas Matutis, Jurgis Marčėnas ir kt.

Renginio trukmė – 2 val. 50 min. Bilieto kaina – 5 eurai.

 

Renginio plakatas:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,