Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdoje – Senamiesčio moliūgų naktis

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Spalio 31 d., antradienį, 19 val. klaipėdiečiai ir miesto svečiai kviečiami į Dienovidžio skverą, kuriame bus surengta Senamiesčio moliūgų naktis (renginys nemokamas).

 

„Šventės kūrėju taps kiekvienas, atsinešęs išskaptuotą moliūgą iš savo sodo, o galbūt „parsiridentą“ iš turgaus arba parduotuvės. Rudeninės gėrybės, virsiančios jaukiais žibintais, pasklis po Dienovidžio skverą, o sutemus jų mirganti šviesa vilios čia ilgiau užsibūti, susitikti draugus, kaimynus ir šiltu bendravimu išsklaidyti rudenišką melancholiją. Akcentuojame, moliūgų bus tiek, kiek kiekvienas iš Jūsų prisidės ir atneš papuošti skverą. Laukiami maži, dideli, šviečiantys, efektus demonstruojantys, baisūs bei meilūs moliūgai! Renginio metu šventės lankytojai bus vaišinami Senamiesčio raganos vaišėmis“, – skelbia organizatoriai ir ragina nepamiršti atsinešti moliūgų bei žvakučių.

Renginį organizuoja Aktyvių Klaipėdos verslininkų asociacija, Klaipėdos verslininkų senamiesčio sąjunga ir Klaipėdos senamiesčio gyventojų bendruomenė.

Entuziastų pasiūlyta ir pradėta rengti šventė kasmet į Klaipėdos senamiestį išvilioja vis daugiau žmonių – šeimų su mažyliais, jaunimo, senjorų. Renginiu siekiama prisidėti kuriant gražias bendruomeniškas tradicijas, paskatinti miestiečius bei svečius geriau pažinti Klaipėdos senamiestį, dažniau įtraukti jo gatveles ir skverus į savo pasivaikščiojimų maršrutus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,