Logo
 Spausdinti šį puslapį

Konsultacijoms statybos klausimais – modernios naujovės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Valstybinė teritorijų planavimo ir statybos inspekcija (VTPSI) nuo gruodžio 1 d. pristato naują internetinę svetainę, kurioje atsivers ir konsultavimosi realiu laiku galimybės. Įdiegus naujoves gyventojai galės kur kas greičiau ir paprasčiau surasti aktualią informaciją apie Inspekcijos veiklą bei pasirinktu ir jiems patogiausiu būdu pasikonsultuoti jiems rūpimais klausimais.

 

Siekdama įdiegti šiuolaikiškas ir klientui patogias konsultavimosi priemones, Inspekcija šiais metais taip pat vystė pažangų konsultacijų telefonu centrą, o nuo šių metų spalio mėnesio konsultacijas teikia ir socialinio tinklo „Facebook“ priemonėmis. Įdiegtos naujovės lėmė išaugusį konsultavimo paslaugos populiarumą – Konsultavimo skyriaus specialistai jau per tris šių metų ketvirčius suteikė daugiau konsultacijų (16332) nei per visus praėjusius metus. „Džiugu, kad vis daugiau gyventojų supranta konsultavimosi naudą bei aktyviai naudojasi galimybe išsiaiškinti teisės aktų reikalavimus prieš pradėdami statybą. Siekdami atsižvelgti į visų klientų poreikius, nusprendėme siūlomų konsultavimosi priemonių paketą papildyti dar vienu moderniu sprendimu, kuris sudarys galimybę gyventojams kreiptis į konsultantą ir bendrauti su juo VTPSI interneto svetainėje sukurtos virtualios susirašinėjimo platformos priemonėmis“, – sukurtą funkcionalumą pristato laikinai einanti VTPSI viršininko pareigas Eglė Kuklierienė.

Siekdama didinti įstaigos veiklos efektyvumą bei paskatinti visuomenę aktyviau įsitraukti į valstybės valdymą, VTPSI pristato ir dar vieną naujovę – galimybę kiekvieno mėnesio antrąjį ar ketvirtąjį ketvirtadienį užsiregistruoti vizitui pas Inspekcijos vadovą.

 „Atviras, visuomenės poreikius atitinkantis valdymas, aktyvios, sąmoningos ir atsakingos bendruomenės bei pilietiški gyventojai – modernios ir veržlios teisinės valstybės pamatas, todėl labai kviečiu gyventojus, bendruomenių ir nevyriausybinių organizacijų atstovus užsiregistruoti telefonu (8 5) 272 2748  arba el. paštu ir kiekvieno mėnesio antrąjį ar ketvirtąjį ketvirtadienį atvykti bei pristatyti visuomenei aktualius ir rūpimus klausimus bei problemas“, – į susitikimą kviečia VTPSI vadovė.

Primename, kad pasikonsultuoti teritorijų planavimo ir statybos klausimais galite paskambinę konsultacijų skambučių centro telefonu (8 5) 207 3333, parašę el. laišką , užpildę formą Inspekcijos interneto svetainėje http://vtpsi.lrv.lt/lt/konsultacijos/elektroninis-paklausimas, parašę VTPSI žinutę socialinio tinklo „Facebook" priemonėmis, atvykę į bet kurį Inspekcijos padalinį, o nuo šiol – ir kreipęsi į konsultantą VTPSI interneto svetainėje.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,