Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savivaldybės atstovai susitiko su Dovilų seniūnijos verslininkais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Vasario 7 dieną vyko Klaipėdos rajono savivaldybės vadovų susitikimas su Dovilų seniūnijos verslininkais. Į jį atvyko penkių verslo įmonių atstovai: VšĮ „Grunto valymo technologijos“ Klaipėdos skyriaus vedėjas Mečislovas Kmita, UAB „Sadiva“ direktorius Alvydas Vaičikauskas, UAB Klaipėdos regiono atliekų tvarkymo centro atstovai Artūras Žičkus ir Ramunė Šličienė, UAB „Balsina“ vadovė Elena Jakienė ir UAB „Jakaita“ direktorius Darius Jakaitis.

 

Savivaldybei atstovavo Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas, jo pavaduotoja Ligita Liutikienė, Strateginio planavimo ir investicijų skyriaus vedėja Raimonda Kučinskaitė bei vyriausiasis specialistas, atsakingas už darbą su verslu, Mantas Virbauskas.

Dovilų seniūnijos seniūnė Nijolė Ilginienė pristatė į susitikimą atvykusius verslininkus, pažymėjo, kad visus gerai pažįsta, puikiai bendrauja ir bendradarbiauja tiek rūpinantis Dovilų seniūnijos aplinkos tvarkymo, tiek įvairių seniūnijos švenčių organizavimo, jų rėmimo bei kitais klausimais. Seniūnė dėkojo ne tik vietos, bet ir aplinkinių seniūnijų verslininkams dėl visokeriopos pagalbos kuriant gražesnę Dovilų seniūnijos aplinką, tik apgailestavo, kad negali atsilyginti tuo pačiu.

Taip pat N. Ilginienė pristatė idėją, bendradarbiaujant su vietos tautodailininku Petru Normantu, Doviluose pastatyti skulptūrą, skirtą Lietuvos nepriklausomybės paskelbimo šimtmečiui įamžinti.

Kalbėdamas apie viešojo ir privataus sektorių partnerystės svarbą Sigitas Karbauskas pabrėžė, kad dirbti ir siekti bendrų visuomenei naudingų tikslų yra kur kas lengviau bendradarbiaujant ir pažymėjo, kad savivaldybė yra atvira verslininkams, jų idėjoms ir visuomet pasiruošusi spręsti įvairius probleminius klausimus.

Direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pritarė direktoriaus išsakytoms mintims, dėkojo verslininkams už dalyvavimą ir pabrėžė, kad svarbu pirmiausia pažinti ir susipažinti su rajono verslo atstovais ir kurti nuolatinio bendravimo, idėjų generavimo ir problemų sprendimo tradiciją.

Raimonda Kučinskaitė pristatė verslo aplinką Klaipėdos rajone, pažymėjo, kad rajonas išsiskiria iš kitų Lietuvos rajonų tuo, kad čia nuolat auga gyventojų skaičius, yra gera susisiekimo infrastruktūra ir pagal įvairių tyrimų duomenis Klaipėdos rajonas yra visuomet įvertinamas aukščiausiais balais.

Mantas Virbauskas dėkojo verslininkams, kad atvyko į susitikimą, ir sakė, kad labai svarbu yra pradėti bendrauti ne tik verslui ir savivaldai, bet ir ragino pačius verslininkus kurti vietos verslo bendruomenę, kuri atstovautų jų interesams ne tik rajono, bet ir visos Lietuvos lygmeniu.

Susirinkę verslininkai pristatė savo vykdomas veiklas, klausėsi savivaldybės atstovų bei išreiškė nuomonę, jog tokie savivaldos ir verslo susitikimai yra reikalingi.

Klaipėdos rajono savivaldybė planuoja ir toliau bendradarbiauti su verslininkais, susitikti su jais seniūnijose. Iki šiol Savivaldybės atstovai jau aplankė Agluonėnų, Dauparų−Kvietinių ir Dovilų seniūnijų verslininkus, o kitas susitikimas jau planuojamas Endriejavo seniūnijoje. Informacija apie planuojamus susitikimus bus skelbiama internetiniame puslapyje www.klaipedos-r.lt, vietinėje spaudoje. Kviečiame verslininkus būti aktyvius, susitikimuose išsakyti savo problemas ir idėjas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,