Logo
 Spausdinti šį puslapį

Agluonėnuose kūrybišką jaunimą burs teatrų festivalis „Jaunųjų vaidykla“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Gegužės 5 d., 12 val., į Agluonėnų etnografinę sodybą sugužės kūrybiškas ir teatrališkas jaunimas. Čia vyks kasmetinis jaunimo teatrų festivalis „Jaunųjų vaidykla“.

 

Pirmą kartą festivalyje dalyvaus svečiai iš užsienio – teatro trupė „Drama for Life“ iš Pietų Afrikos Respublikos Johanesburgo Witwatersrando universiteto Menų akademijos. Trupė kartu su Agluonėnų jaunimu atliks spektaklį „Be The Legasy“ (režisierius S. Majola).

Festivalio metu taip pat pasirodys Joniškio kultūros centro vaikų ir jaunimo teatras „Bendraamžiai“ su poetine kompozicija „Viską jau turiu“ (režisierius A. Butkus), Rietavo savivaldybės kultūros centro dramos studija „Didžioji T“ su komedija „Uždarų durų naktis“ (režisierė B. Gedminaitė), Klaipėdos Vydūno gimnazijos teatras su spektakliu „Plaukia sau laivelis“ (režisierė L. Galkauskaitė), Gargždų kultūros centro teatro studija „Kėdės“ su inscenizacija „Bisetotopija“ (režisierius A. Mozeris).

Žiūrovams ir jauniesiems aktoriams režisierius S. Majola kartu su SKY fondu ir KINGS pristatys edukaciją „Kelionė laiku per teatrą“.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,