Logo
 Spausdinti šį puslapį

Naujoje šokių studijoje – svajonių išsipildymas

Įvertinkite šį įrašą
(7 balsai)
Šokių studija ,,Svajonė" bent kartą per metus organizuoja šokių vakarus. Šokių studija ,,Svajonė" bent kartą per metus organizuoja šokių vakarus.

Dažnai tenka išgirsti – svajoju išmokti šokti, noriu prasmingai leisti laisvalaikį, reikia su vyru turėti bendrų pomėgių, noriu pajudėti, noriu aktyviai gyventi ir taip be pabaigos. Visas šias svajones įgyvendinti kviečia šokių studijos „Svajonė“ treneriai Ineta Sair ir Alvydas Soraka.

Profesionalūs šokių mokytojai I. Sair ir A. Soraka gargždiškių ir Klaipėdos rajono gyventojų šokių pamokose nuo vasario 5 dienos lauks virš „Lijo“ restorano esančioje salėje kiekvieną trečiadienį 18 valandą.

Treneriai garantuoja – per keturis mėnesius visi, kas nepatingės lankyti pamokų, išmoks klasikinių ir lotynų šokių pagrindų, užsitikrins puikią nuotaiką, nepakartojamą laisvalaikį ir drąsiai galės šokti klubuose, per šeimos ir draugų šventes.

„Šokių studija „Svajonė“ veikia nuo 1996 metų – po nepriklausomybės atgavimo esame pirmoji suaugusių šokių studija Klaipėdoje. Mokiname tuos, kurie niekada nešoko, neturi šokių patirties, bet svajoja lengvai suktis šokių žingsniu arba tiesiog nori prasmingai praleisti laisvalaikį“, - kalbėjo I. Sair ir A. Soraka.

 

Pirma pamoka – nemokama

Šokių treneriai pastebėjo, kad kartais žmonės daug šneka, jog nori kažką veikti, bet kai atsiranda galimybė įgyvendinti savo svajonę, atsitraukia. Todėl I.Sair ir A.Soraka kviečia nors ateiti į pirmąją pamoką ir pažiūrėti, kaip viskas vyksta. Treneriai įsitikinę, kad žengus pirmąjį žingsnį, norėsis ir daugiau.

„Pirmoji pamoka bus nemokama – tegu visi ateina, pasižiūri ir tik tada nusprendžia, lankyti toliau ar ne. Neretai žmogus labai kažko nori, bet teisinasi, kad reikia kažkur važiuoti, mokėti didelius pinigus. Dabar šokių studija veiks čia pat, nereikės važiuoti į Klaipėdą, o ir kaina tikrai nebus baisi, labai prieinama ir nesikandžiojanti. Todėl į šalį visus pasiteisinimus ir ateikite išbandyti“, - apsilankyti pirmojoje šokių pamokoje ragina I. Sair ir A. Soraka.

Treneriai ves dvejopas treniruotes – tiems, kurie ateis poromis, bus skirti poriniai klasikiniai ir lotynų šokiai. Tie, kurie neturi poros arba neprikalbina antrosios pusės šokti, gali ateiti mokytis šokti solo latino. Bet kurį išmoktą šokį kiekvienas galės pritaikyti – šokdamas sau, šokdamas klube, vakarėlyje, šeimos šventėje. Be to, treneriai mokys ir West Coast Swing šokio. Išmokus jo žingsnelius, šokti galima pagal įvairiausią muziką ir bet kur.

 

Treniruotės – pagal patikrintą metodiką

Šokių pamokose mokytojai lauks ir jaunesnių, ir vyresnių – šokti priimama nuo 16 metų, o amžiaus riba neribojama. Šokių mokymo programa parengta pagal Vakarų šalių ilgametes šokių tradicijas, todėl treniruotė tinka ir jaunam, ir vyresniam. Iš savo patirties I. Sair ir A. Soraka sako, jog visi yra pajėgūs išmokti šokių pagrindų.

„Mūsų tikslas nėra parengti poras konkursams, pasirodymams. Norime išmokyti šokti buityje, savo malonumui. Bent kartą per metus rengiame šokių vakarą – visi besimokantys susirenka pabūti kartu, pašokti. Pagal poreikį susibūrimus darome ir dažniau. Jau seniai pastebėjome, kad šokiai tampa ne tik laiku pamokoje, tai tampa laisvalaikiu, gyvenimo būdu“, - kalbėjo I. Sair ir A. Soraka.

Pasak jų, šokių pamokos tiks ne tik norintiems išmokti šokti. Pamokos pravers visiems, kas nori padailinti kūno linijas, išsivaduoti iš nugaros skausmų, kūno sąstingio.

„Šokių salė yra ne ką prasčiau už treniruotę su svarmenimis. Šokant dirba tie mažieji raumenys, kurie sporto salėje ne visada išjudinami. Be to, šokdamas žmogus pamiršta visus rūpesčius, atlėgsta įtampa, ir tą valandą, kai šoki, negalvoji apie darbą, buitį. Net ir pasibaigus treniruotei dar ilgai gyveni šokio žingsniu, puikia nuotaika“, - pastebi I. Sair ir A. Soraka.

Taigi, visų norinčių išmokti šokti ir pasisemti geros nuotaikos, treneriai lauks vasario 5 dieną 18 valandą antrame „Lijo“ aukšte. Patogiai apsirenkite, kad galėtumėte lengvai judėti, pasiimkite patogius batelius. Moterims tiktų ir su neaukšta pakulne.

 

Daugiau informacijos: 

8-698-15711

www.sokiustudija.lt

 

Šokių studijos ,,Svajonė" nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,