Logo
 Spausdinti šį puslapį

Atrakcionų ant vandens gargždiškiai šią vasarą nesulauks

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Atrakcionai ant vandens turėjo pradėti veikti liepą. Atrakcionai ant vandens turėjo pradėti veikti liepą.

Dar balandžio 27 dieną Klaipėdos rajono savivaldybė pasirašė sutartį su konkursą laimėjusia ir vandens atrakcionų paslaugas Gargždų karjerų teritorijoje nuo š. m. liepos mėnesio turėjusia teikti UAB „Lentų broliai“.

 

Iki beveik paskutinės birželio dienos tikinusi, kad paslaugas pradės teikti nuo liepos 1 d., įmonė Savivaldybei birželio 29 d. atsiuntė raštą, kuriame nurodo, kad negalės teikti paslaugų ir prašė pratęsti paslaugų teikimo pradžios terminą iki kitų metų vasaros.

Liepos 11 d. rinkosi Gargždų karjerų teritorijos plėtros ir vystymo bei pritaikymo turizmo ir rekreacinėms reikmėms darbo grupė, kuri sprendė, ar nutraukti sutartį su minėta įmone. Įmonės atstovai posėdyje nedalyvavo. Buvo perskaitytas jų pasiaiškinimas, kad įmonė iš Kinijos nespėjo pagaminti vandens atrakcionų parkui reikalingos įrangos bei prašymas pratęsti paslaugų teikimo pradžios terminą iki 2019 m. birželio 1 d.

Vicemerė Rūta Cirtautaitė akcentavo, kad verslininkai elgėsi neatsakingai ir dalyvaudami konkurse neįvertino visų galimybių, todėl gyventojai negalės pasinaudoti ilgai laukta paslauga. Darbo grupės nariai nusprendė, kad Savivaldybė turi ieškoti verslo, kuris vykdys sutartį, bus pajėgus įgyvendinti įsipareigojimus, realiai įvertins savo galimybes.

Darbo grupė apgailestavo, kad paslauga, kurią turėjo teikti verslas Savivaldybės skirtoje teritorijoje, nepasieks gyventojų, o verslas, žinodamas, kad negalės tokios paslaugos suteikti, iki paskutinės dienos tikino, kad gyventojai jau š. m. liepos mėnesį galės linksmintis vandens atrakcionų parke. Nuspręsta nutraukti sutartį su UAB „Lentų broliai“ ir skelbti naują konkursą kitam vasaros sezonui. Taip pat Savivaldybė prašys įmonės, užtikrinusios, kad UAB „Lentų broliai“ vykdys sutartinius įsipareigojimus, sumokėti 3 tūkst. eurų į Savivaldybės biudžetą.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,