Logo
 Spausdinti šį puslapį

Viliaus Gaigalaičio globos namuose minėta socialinio darbuotojo diena

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
J. Paulikienės nuotr. J. Paulikienės nuotr.

Rugsėjo 27-oji – socialinių darbuotojų profesinė šventė. Diena, kai pasidžiaugiame savo veikla, nuoširdžiai apmąstome buvimą arti kito, kuriam reikalinga pagalba, žmogaus, įvertiname savo galimybes ir pastangas įsiklausyti, suprasti, padėti, pasveikiname vieni kitus linkėdami ištvermės, kantrybės, orumo ir solidarumo sunkiame, bet reikšmingame darbe.

 

Viliaus Gaigalaičio globos namuose dirbantys socialiniai darbuotojai ir jų padėjėjai profesinės šventės proga ne tik sveikino vieni kitus, bet ir buvo pagerbti globos namų administracijos. Nuoširdžiai dėkodama už kasdienį darbą, rūpestį, gebėjimą įsiklausyti ir padėti kitam, linkėdama pozityvumo, ištvermės ir šventiškos nuotaikos ne tik šventės dieną, visus pasveikino pavaduotoja socialiniams reikalams Kristina Pocienė.

Direktorius Rimantas Ramanauskas linkėjo būti ne tik pačiu reikalingiausiu, bet ir gerbiamu žmogumi, skatino tobulėti, neužsidaryti savo pasaulėlyje, palaikyti vienas kitą sunkiame, bet kitų gyvenimus praskaidrinančiame darbe. Visų socialinių darbuotojų ir jų padėjėjų rankose pražydo gėlės, šventišką nuotaiką sukūrė dovanėlės iš laimės šulinio, o pokalbiai prie kavos puodelio, ragaujant šventinį tortą sutvirtino tarpusavio supratingumą ir sutarimą dirbti visiems kartu, komandoje.

 

J. Paulikienės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,