Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į Gargždus atvyksta tarptautiniai savanoriai iš Italijos ir Gruzijos

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Savanoriai. Asmeninio archyvo nuotr. Savanoriai. Asmeninio archyvo nuotr.

Gargždų atviram jaunimo centrui suteikta Europos savanorių tarnybos akreditacija. 2018 m. liepos 31 d. patvirtinta dotacija projektui ir sudarytos sąlygos dviem tarptautiniams savanoriams, kurie spalio mėn. atvyksta į Gargždus 1 metų savanorystei.

 

Tarptautinės savanorystės projektas „Savanorystė Gargždų atvirame jaunimo centre“ jau įgauna pagreitį. 2018 m. spalio 16 d. jaunimo centras su nekantrumu laukia savanorio iš Italijos – Michele Barbieri, 2018 m. spalio 18 d. savanorės iš Gruzijos – Mariam Dabrundashvili. Tarptautiniai savanoriai metus laiko vykdys veiklas Gargždų atvirame jaunimo centre, įsikurs Klaipėdos rajono savivaldybės patalpose, esančiose Kvietinių g. 30, Gargžduose.

Savanoriai aktyviai įsitrauks ne tik į jaunimo centro veiklas, bet ir į miesto organizuojamus renginius, bendradarbiaujant su įvairiomis įstaigomis į įvairias programas Klaipėdos rajone. Atvykę savanoriai Lietuvoje mokysis lietuvių kalbos, gerins savo asmeninius įgūdžius. Klaipėdos rajono jaunimas turės galimybę pažinti kitas kultūras, gerinti savo anglų kalbos žinias, susipažinti su kitų šalių jaunimu, plės savo akiratį ir, žinoma, bus labiau informuoti apie tarptautines galimybes ir jų teikiamą naudą.

Su savanoriais Michele ir Mariam bus galima susitikti ir pabendrauti Gargždų atvirame jaunimo centre nuo antradienio iki penktadienio nuo 14.00 iki 20.00 val. jau nuo spalio 23 d.

Daugiau apie tarptautinės savanorystės projektus: http://erasmus-plius.lt/

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,