Logo
 Spausdinti šį puslapį

Rotary klubas „Concordia 1826“ kviečia į ekologinę-edukacinę akciją „Švari Dangė“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Šiemet Klaipėdos Rotary klubas „Concordia 1826“ kartu su socialiniais partneriais – asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ nariais organizuoja tradicinę ekologinę-edukacinę akciją „Švari Dangė“.

 

Jau aštuntąjį kartą vykdoma ši akcija yra stipriai atsinaujinusi – ji vėl organizuojama pavasarį, kaip ir savo pirmaisiais metais, bet jau naujoje vietoje. Šįkart akcijos dalyviai – talkininkai – rinksis kairiajame Dangės upės krante, ties VšĮ „Klaipėdos irklavimo centras“ (Gluosnių sk. 8) teritorija, kurie maloniai sutiko priimti talkininkus. Ši vieta pasirinkta dėl patogios dislokacijos vietos – ji lengvai pasiekiama tiek pėstiesiems, tiek atvykstantiems automobiliais (nusileidžiant Joniškės gatve iki pat Dangės), patogiai pasiekiama dviratininkams naujuoju dviračių taku. Be to, čia yra puiki valčių nuleidimo į upę vieta.

Akcijos diena pasirinkta taip pat prasmingai – gegužės 1-oji diena yra šventinė nedarbo diena. Ji ypač tinka šiai gražiai ir turiningai bendraminčių sueigai, pažymint Tarptautinę darbo dieną. Kreipiamės į asociacijos „Mano miestas Klaipėda“ narius – mūsų nuolatinius akcijos partnerius, visus kitus savo bendraminčius bei draugus, kad ir šiemet kartu susitiktumėme šiame renginyje ir kartu smagiai bei prasmingai padirbėtume mūsų mylimos Klaipėdos labui.

Akcijoje kviečiami dalyvauti dviratininkai bei pėstieji. Savanoriai galės sėsti į laivelius ir rinkti šiukšles nuo upės paviršiaus, kiti galės keliauti upės pakrante.

Akcijos pradžia – gegužės 1 dieną, 10 val. ties Gluosnių sk. 8. Numatoma akcijos pabaiga – 12 val. ten pat. Planuojama bendra talkininkų nuotrauka, vaišės, akcijos aptarimas. Kontaktinis asmuo, akcijos koordinatorius – RK „Concordia 1826“ narys Raimondas Beliauskas, tel. 8 658 00991.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,