Logo
 Spausdinti šį puslapį

Priekulės socialinių paslaugų centras atšventė 15-ąjį jubiliejų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. sav. nuotr. Klaipėdos r. sav. nuotr.

Liepos 2-ąją Priekulės kultūros centrą užliejo šypsenos, juokas, nuoširdūs apsikabinimai ir gerumas – čia nuotaikingai buvo švenčiamas Priekulės socialinių paslaugų centro 15-os metų veiklos gimtadienis.

 

Renginį koncertu pradėjo operos solistė Loreta Ramelienė ir jos mokinės Jūratė Čėsnaitė ir Agnė Vertinskienė. Po to susirinkusiuosius pasveikino Priekulės socialinių paslaugų centro direktorė Vilija Lingienė.

„Lyginant su kitomis mūsų miesto ar rajono įstaigomis, 15 metų tikrai nėra daug. Esame jauna įstaiga, tačiau, jei žiūrėtume į pasiektus rezultatus, su kokiais iššūkiais susidūrėme, metų skaičius negalėtų to atspindėti. Džiaugiuosi, kad visa tai mus užgrūdino, tapome tvirtesni, nebijome pokyčių“, – kalbėjo direktorė, negailėjusi gražių žodžių nuoširdžiam ir darbščiam kolektyvui, taip pat įstaigos lankytojams, kurie džiugina savo pasiekimais.

Pasak Vilijos Lingienės, dabar Priekulės socialinių paslaugų centras turi 116 klientų, čia dirba 46 darbuotojai.

Socialinių paslaugų centro bendruomenę pasveikino Klaipėdos rajono savivaldybės mero pavaduotoja Violeta Riaukienė, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskienė, Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskienė, taip pat Priekulės seniūnė Daiva Bliūdžiuvienė, Agluonėnų seniūnė Laima Tučienė, Judrėnų seniūnas Zigmantas Siminauskas, Priekulės klebonas kanauninkas Viktoras Ačas ir kiti.

Renginio dalyvius džiugino muzikiniai pasirodymai.

„15 metų – nedidelis skaičius. Tačiau nuveikti darbai yra be galo dideli ir labai reikalingi. Visiems darbuotojams dėkoju už nuoširdų, atsakingą, pasiaukojantį darbą. Jūs kasdien dovanojate save, savo šilumą, meilę, kantrybę, išmintį. Ir dovanojate tiems, kuriems labiausiai to reikia“, – kalbėjo mero pavaduoja Violeta Riaukienė.

Vicemerė Priekulės socialinių paslaugų centro bendruomenei įteikė rajono mero Broniaus Markausko pasirašytą padėkos raštą už nuoseklią socialinių paslaugų plėtrą bendruomenėje, kūrybišką, nuoširdų ir sutelktą viso kolektyvo narių darbą mažinant socialinę atskirtį.

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskienė pastebėjo, kad švenčiant įstaigos 10-ies metų jubiliejų svečiai sutilpo nedidelėje salėje, o dabar lankytojų ir svečių būrys yra keturis kartus didesnis: „Tai labai džiugina“

Socialinės paramos skyriaus vedėja Dalia Gumuliauskienė taip pat negailėjo gražių žodžių. „Visus 15 metų dirbame petys petin ir žinau, kad šiai bendruomenei galima patikėti bet kurią užduotį ar funkciją. Viskas bus atlikta nepriekaištingai, atsakingai, jautriai“, – teigė Dalia Gumuliauskienė. Ji palinkėjo įstaigos bendruomenei ir toliau visada matyti šviesiąją gyvenimo pusę bei skatinti ir kitus ją įžvelgti.

Drauge paminėti gražią sukaktį atvyko gausus būrys svečių ne tik iš Klaipėdos rajono socialinių įstaigų, bet ir bičiuliai iš Skuodo, Raseinių, Šilalės, Šilutės, Kretingos, Klaipėdos ir kitų miestų. Jie džiaugėsi bendryste, gyrė Priekulės socialinių paslaugų centro rodomą pavyzdį. Nuoširdžias padėkas tarė ir patys klientai, jų artimieji.

Centro lankytojai svečius užbūrė teatralizuotu šešėlių šokiu „Meilės žingsniu“, džiugino dainomis, eilėmis. Į sceną su daina „Praeity“ žengė ir pats Priekulės socialinių paslaugų centro darbuotojų kolektyvas. Vėliau visi išskubėjo skanauti gimtadienio torto.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,