Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vadovų darbotvarkėje – pasitarimai ir susitikimai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Šią savaitę, liepos 29–rugpjūčio 2 d., Klaipėdos rajono savivaldybės vadovai dalyvaus pasitarimuose ir susitikimuose.

 

PIRMADIENIS

   9 val. vyko pasitarimas su padalinių vedėjais (pirmininkavo Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas, dalyvavo jo pavaduotojai Rasa Petrauskienė ir Justas Ruškys).

   11 val. vyks darbo grupės posėdis dėl UAB „Panprojektas“ sutarties vykdymo (pirmininkaus Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas, dalyvaus pavaduotojas Justas Ruškys).

   13 val. – pasitarimas dėl modulinių darželių steigimo (dalyvaus mero pavaduotojos Audronė Balnionienė ir Violeta Riaukienė, Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas, pavaduotojas Justas Ruškys).

 

ANTRADIENIS

9 val. vyks pasitarimas dėl kelių inventorizavimo (dalyvaus Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas, pavaduotojas Justas Ruškys).

13 val. vyks Susitikimas su ESO atstovais (dalyvaus meras Bronius Markauskas, Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas, pavaduotojas Justas Ruškys).

 

TREČIADIENIS

11 val. – pasitarimas dėl socialinio būsto pirkimo (dalyvaus mero pavaduotojos Audronė Balnionienė Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas, pavaduotojas Justas Ruškys).

17.30 val. vyks pasitarimas dėl Priekulės miesto Klaipėdos gatvės projektavimo (dalyvaus Administracijos direktorius Artūras Bogdanovas, pavaduotojas Justas Ruškys).

 

KETVIRTADIENIS

17.15 val. – susitikimas su gyventojais dėl Danės gatvės projektavimo sprendinių Sendvario seniūnijos salėje (dalyvaus direktorius Artūras Bogdanovas, jo pavaduotojas Justas Ruškys).

 

PENKTADIENIS

9 val. vyks pasitarimas su kuruojamų skyrių vedėjais (pirmininkaus Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskienė).

13 val. – pasitarimas su kuruojamų skyrių vedėjais (pirmininkaus Administracijos direktoriaus pavaduotojas Justas Ruškys).

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,