Logo
 Spausdinti šį puslapį

V. Dačkauskas: būtina paspartinti socialinio būsto skyrimą šeimoms

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Kandidatas į Seimo narius Vaclovas Dačkauskas. Asmeninio archyvo nuotr. Kandidatas į Seimo narius Vaclovas Dačkauskas. Asmeninio archyvo nuotr.

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos kandidatas į Lietuvos Respublikos Seimą Gargždų rinkiminėje apygardoje kaip vieną iš būtinų savo programinių siekių įvardijo spartesnį šeimų aprūpinimą socialiniu būstu.

 

„Mano tikslas, kad sparčiau trumpėtų socialinio būsto laukiančių šeimų eilės, kad kasmet Gargžduose būtų skirta bent po kelis socialinius būstus. Apie tai dar per savivaldos rinkimus klausiau paties Ministro Pirmininko Sauliaus Skvernelio, ar Vyriausybė rengia socialinių būstų plėtros programą. Tačiau man buvo atsakyta, kad problema sprendžiama, skiriant valstybės paramą jaunoms šeimoms, norinčioms įsigyti būstą regionuose, turinčioms nedideles pajamas. Dabar žmonės eilėse laukia beveik 20 metų ir tuo pat metu negali gauti paskolos būsto statybai. Reikia suvokti, kad yra tokių šeimų, kurios turi itin mažas pajamas, ir negali daugiau dirbti, padidinti savo pajamų, nes slaugo neįgalų vaiką, kuriam reikia skirti laiko ir panašiai, tokios šeimos negali būti pamirštos. Mano nuomone, būtina užsiimti naujo socialinio būsto statyba, o apie tam tikras programas būtų galima galvoti frakcijoje, ieškoti būdų, kaip įgyvendinti idėją“, – sako LSDDP Klaipėdos rajono skyriaus pirmininkas, kandidatas į Seimą V. Dačkauskas.

 

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDDP rinkimų sąskaitos. Užsakymo nr. SR16-2019

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,