Logo
 Spausdinti šį puslapį

LSDD frakcijos nariai Gargžduose pristatė žmonėms rudens darbų programą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
LSDDP nuotr. LSDDP nuotr.

Lietuvos socialdemokratų darbo partijos (LSDDP) pirmininkas, Seimo Pirmininko pavaduotojas Gediminas Kirkilas, jo pavaduotoja, Seimo vicepirmininkė Irena Šiaulienė, Seimo socialinių reikalų komiteto pirmininkė Rimantė Šalaševičiūtė paskutinį rugpjūčio penktadienį lankėsi Gargžduose, kur kartu su LSDDP kandidatu į Seimą Vaclovu Dačkausku bendravo su rinkėjais, pasakojo apie Seimo rudens sesijoje planuojamus darbus.

 

LSDD frakcijos Seime nariai savo rudens darbų programą pristatė naujienų portale „Mano Gargždai“, Gargždų socialinių paslaugų centre kalbėjosi apie svarbiausius socialinius projektus, įmonėje „Mida“, gaminančioje bituminę stogo dangą, aptarė klausimus dėl užsieniečių įdarbinimo ir valstybės pozicijos, bendravo su seniūnais Priekulėje ir su miesto gyventojais Turgaus aikštėje.

LSDD frakcija Seimo rudens sesijoje pateikė per pusšimtį teisės aktų projektų, kuriais siekiama mažinti socialinę atskirtį, didinti gyventojų pajamas, skaidrinti teisinę bei politinę sistemą. Darbų programoje gausu LSDD frakcijos narių įstatymų projektų, kurie yra neseniai pasirašyto koalicinės sutarties darbų plano atspindys.

LSDDP lyderis G. Kirkilas sako, kad išrinktas į Lietuvos Respublikos Seimą buvęs Klaipėdos rajono meras Vaclovas Dačkauskas prisijungs prie LSDD frakcijos, prisidės prie svarbių sprendimų priėmimo ir bus naudingas savo miestui ir jo žmonėms.

„Vadovaudamas Klaipėdos rajonui, Vaclovas Dačkauskas sugebėjo pritraukti dideles kompanijas investuoti ir vykdyti plėtrą rajone. Visi suprantame, kad tai sąlygoja naujų darbo vietų sukūrimą ir didesnes pajamas čia gyvenantiems. Neabejoju, kad išrinktas į Seimą Vaclovas Dačkauskas prisijungs prie LSDD frakcijos ir tęs pradėtus darbus“, – sako G. Kirkilas.

 

Politinė reklama bus apmokėta iš LSDDP rinkimų sąskaitos.

Užsakymo nr. SR16-2019

LSDDP nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,