Logo
 Spausdinti šį puslapį

Bulvių sezonas: buitinė technika ruošiant bulvių patiekalus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Shutterstock.com nuotr. Shutterstock.com nuotr.

Bulvės – ir skanu, ir sveika. Vasarai baigiantis, rudeniui prasidedant galime mėgautis šviežutėlėmis bulvėmis ir praplėsti ruošiamo maisto spektrą pridėdami įvairiausių bulvinių patiekalų. Tačiau daugumai bent kiek įdomesnių receptų yra reikalinga atitinkama smulki buitinė technika. O jūs ar jau esate pasiruošę bulvių patiekalų sezonui?

 

Svarbiausia smulki virtuvės buitinė technika

Daugelį patiekalų galima paruošti ir be specialios technikos ir įrankių, tačiau taip galite sugaišti netgi kelis kartus daugiau laiko. Negana to, maistas krosnyje neiškeps taip tolygiai, su peiliu susmulkinti gerai nepavyks, o mėsos atitirpdymas efektyviausias yra mikrobangų krosnelėje. Štai keletas prietaisų, kuriuos šiandien turėti būtina:

Trintuvas (blenderis) – tai prietaisas efektyviam ir greitam maisto trynimui. Trintuvas padės sutrinti virtas bulves į košę mažiau nei per minutę, be jokių pastangų. Na ir, žinoma, tokia buitinė technika naudinga ir sutrinant vaisius, daržoves bei kitus produktus.

Mikrobangų krosnelė – jeigu dėl kažkokios priežasties savo virtuvėje dar neturite mikrobangų krosnelės, stipriai rekomenduojame ją įsigyti. Naujausios krosnelės yra rafinuotos ir puikiai „išdirbtos“, todėl maisto šildymas dar saugesnis ir efektyvesnis, plius, siūloma gausybė papildomų funkcijų, kaip grilis, atitirpdymas ir t.t.

Daugiafunkciniai puodai – puikus prietaisas greitam ir efektyviam maisto ruošimui. Daugiafunkciniai puodai taip vadinami ne veltui. Daugelyje jų maistą galite virti, troškinti, garinti ir t.t. Galų gale, jums nereikės nei viryklės, nei dujų, nei atskirų puodų. Na, o daugiafunkcinio puodo kaina prilygsta geram įprastų puodų rinkiniui.

Na ir, žinoma, gausybė kitų prietaisų, kaip maistinės svarstyklės, bulvių tarkavimo mašinos, troškintuvai gerokai praplečia maisto ruošimo galimybes. Trumpai tariant, kad ir kokią buitinę techniką turėtumėte – tikrai rasite būdų ją panaudoti.

 

Shutterstock.com nuotr.

 

Kur įsigyti?

Tiek stambią, tiek smulkią buitinę techniką galite įsigyti apsilankę bet kurioje buitinės technikos parduotuvėje. Bet, kadangi apsipirkti galima ir internete, o buitinę techniką galima išsirinkti ir vien tik pagal parametrus – siūlome apsilankyti vienoje didžiausių statybinių medžiagų, remonto ir buities prekių internetinėje parduotuvėje www.senukai.lt. Čia siūloma įvairi, garantuotai jūsų poreikius patenkinsianti buitinė technika.

 

Reklama

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,