Logo
 Spausdinti šį puslapį

Išskirtinis dėmesys verslui – artimiausiame „Tele2“ salone

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Tele2“ nuotr. „Tele2“ nuotr.

Nuo šiol telekomunikacijų bendrovės „Tele2“ verslo klientai konsultuotis dėl paslaugų ar įrenginių ir juos užsisakyti galės artimiausiame operatoriaus salone. Skirtinguose Lietuvos miestuose esančiuose salonuose dirbs būtent verslo klientus aptarnaujantis vadybininkas.

 

„Anksčiau šie klientai galėdavo konsultuotis ne visuose, o būtent verslui skirtuose salonuose, įsikūrusiuose tik didžiausiuose šalies miestuose. Verslui norime būti ne tik paslaugų teikėju, bet partneriu, o tokiam ryšiui užmegzti reikalingas asmeninis bendravimas“, – sakė Mindaugas Ambrasas, „Tele2“ verslo klientų pardavimų vadovas.

Anot M. Ambraso, galimybė bet kuriame šalies salone pasitarti dėl verslui skirtų išmanių sprendimų, planų ar įrenginių bus itin patogi ir dažnai keliaujantiems įmonių atstovams.

 

Pasiūlymai verslui – taip pat personalizuoti

Bendrovė „Tele2“ asmenina ne tik bendravimą su verslo klientais, bet ir paslaugas jiems. Tai įrodo pavasarį pristatytas pasiūlymas „Power Pack“. Naujasis viskas viename paketas yra skirtas smulkioms ir vidutinėms įmonėms nuo 1 iki 30 darbuotojų.

Ieškantiems plano, kuris suteiks daugiau vertės jūsų verslui „Tele2“ paruošė ypatingą pasiūlymą: visą rugsėjo mėnesį nauji verslo klientai, užsisakę „Power Pack“ planus ir pasirašę 24 mėn. sutartį, visomis plano naudomis galės net tris mėnesius naudotis nemokamai.

„Power Pack“ – išmanūs pokalbių planai, kuriuos pasirinkę verslo klientai gaus ne tik įprastą pokalbių planą, bet ir daugiau vertės: poreikius atitinkantį „Tele2 Laisvą internetą“ biurui, išmanią skambučių valdymo paslaugą ir geresnius įrangos pasiūlymus.

Tam specialiai buvo sukurta ir internetinė skaičiuoklė https://tele2.lt/verslui/power-pack, kurioje įmonės gali pasitikrinti savo vartojimo poreikį.

Bendroji plano kaina mėnesiui priklauso tik nuo įmonės darbuotojų skaičiaus ir pasirinkto mobilaus bei biuro interneto duomenų kiekio.

 

Išmanus skambučių valdymas – nemokamai

Į kiekvienam verslo klientui personalizuotą „Power Pack“ paketą nemokamai įtraukiama „Tele2“ išmanaus skambučių valdymo paslauga užtikrins, kad nebūtų praleistas nei vienas skambutis, o tai reiškia – ir potencialus užsakymas.

Šis sprendimas leidžia sukurti bei įrašyti unikalų pasisveikinimo pranešimą, nukreipti skambučius kitu numeriu, nepažeidžiant GDPR aktyvuoti pokalbių įrašymą bei išmanų autoatsakiklį. O kur dar galimybė susipažinti su praleistų skambučių informacija ar pokalbių statistika – visa tai yra tik dalis išmanaus skambučių valdymo privalumų, kurie padeda verslui efektyviau bendrauti su klientais bei partneriais ir uždirbti daugiau.

Daugiau informacijos rasite www.tele2.lt/verslui, paskambinus trumpuoju nemokamu numeriu 1575 arba +370 684 000 75 (kaina pagal mokėjimo plano tarifus). Informacija teikiama 07.00–23.00.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,