Logo
 Spausdinti šį puslapį

Angelei Pakamorienei – inovatyviausios mokytojos titulas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Rimantės Ražinskaitės nuotr. Rimantės Ražinskaitės nuotr.

Vakar Valdovų rūmuose vykusių Inovatyviausių mokytojų apdovanojimų metu buvo pasveikinti inovatyviausi Lietuvos mokytojai ir mokyklų vadovai.

 

Ministro Pirmininko Sauliaus Skvernelio globojamos, jau ketvirtus metus vykdomos iniciatyvos metu 7 mokytojai ir vienas mokyklos vadovas buvo apdovanoti kaip inovatyviausi pedagogai. Apdovanojimą pelnė ir Gargždų „Minijos“ progimnazijos geografijos mokytoja, ekspertė Angelė Pakamorienė. Kaip inovatyviausia mokytoja A. Pakamorienė išrinkta socialinių dalykų kategorijoje.

 

Įteikti diplomai, simbolinės statulėlės, 1 000 Eur piniginis prizas ir kelionė į užsienyje vyksiančią tarptautinę konferenciją. R. Ražinskaitės nuotr.

 

Inovatyviausiu biologijos, chemijos mokytoju tapo Šiaulių rajono Kuršėnų Stasio Anglickio progimnazijos mokytojas Nerijus Medeišis. Inovatyviausios fizikos mokytojos nominaciją pelnė Palangos Vlado Jurgučio pagrindinės mokyklos pedagogė Saulė Paulikienė. Matematikos ir IT srities laureatė – „Sietuvos“ progimnazijos mokytoja Snieguolė Bagočienė.

Inovatyviausio kalbų mokytojo vardas atiteko Kauno Jono Jablonskio gimnazijos pedagogui Ryčiui Jezukevičiui. Pradinio ugdymo kategorijoje inovatyviausia mokytoja tapo Danguolė Savičienė iš Visagino „Verdenės“ gimnazijos. Inovatyviausias menų ir technologijų mokytojas – Donatas Kriukas iš Vilniaus Salomėjos Nėries gimnazijos.

Iškilmingoje ceremonijoje metų mokyklos vadovu tapo Šiaulių Gytarių progimnazijos direktorius Rimtautui Pečeliūnui.

Apdovanotiems mokytojams buvo įteikti diplomai, simbolinės statulėlės, 1 000 Eur piniginis prizas ir kelionė į užsienyje vyksiančią tarptautinę konferenciją, iš kurių grįžę dalinsis savo patirtimi su kolegomis.

 

Pasveikinti inovatyviausi šalies mokytojai. R. Ražinskaitės nuotr.

 

Inovatyviausių mokytojų apdovanojimai 2019 – didelio verslo, valdžios ir švietimo bendruomenės dėmesio susilaukusi iniciatyva, kurios tikslas – skleisti žinią apie puikius mokytojus Lietuvoje ir jiems atsidėkoti.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,