Logo
 Spausdinti šį puslapį

Seimo narės Rasos Petrauskienės sveikinimas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
R. Petrauskienė. VRK nuotr. R. Petrauskienė. VRK nuotr.

Mieli rajono žmonės,

 

2019-ieji skaičiuoja paskutines minutes. Liko dar truputis ir šiuos metus įrašysime į istoriją – valstybės, tautos, savo krašto ir kiekvieno iš mūsų. Tikiu, kad Jūsų istorijos knygoje šie metai bus įrašyti reikšmingais įvykiais. Gal buvo tai asmeninės pergalės, gal Jūsų vaikų pirmieji žingsniai ant žemės ar į savarankišką gyvenimą. O galbūt kažkam – ryšį su artimaisiais sutvirtinę išbandymai. Įrašykite metraščiuose viską, kas Jus pakylėjo tvirtam žingsniui į Naujus 2020-uosius metus!

Kaip Lietuvos Respublikos Seimo narė linkiu Jums klestinčio gyvenimo Klaipėdos rajone. 2020-ieji neabejotinai visiems mums bus sėkmingi – juk po puikiai praėjusių šių metų mes gauname geros naujos pradžios garantiją.

 

Tik prisiminkite:

Po ilgų metų Klaipėdos rajono savivaldybėje dirba nauja vadovų komanda su ambicingais tikslais ir veržliu požiūriu į permainas. Bus dar geriau!

Rudenį Laisvosios rinkos instituto skelbtame mažųjų savivaldybių indekse Klaipėdos rajonas trečius metus iš eilės užėmė pirmąją vietą. Gyvename geriausioje vietoje!

Ne daug liko ir turėsime galutinį sprendimą dėl daugiafunkcinio sporto centro statybų. Jis tikrai bus!

Žemaičių apygardos 3-iosios rinktinės 302-oji lengvųjų pėstininkų kuopa, įsikūrusi Gargžduose, ketvirtus metus iš eilės pripažinta geriausia kuopa Lietuvoje. Mūsų saugumas patikimose rankose!

Klaipėdos rajono gyventojai Gargžduose susikibo rankomis ir simboliškai sudarydami gyvą grandinę, minėjo Baltijos kelio trisdešimtmetį. Kartu mes – Lietuva!

Klaipėdos rajono savivaldybė pelnė „Auksinę krivūlę“ už visuomenės sveikatos stiprinimą. Čia verta gyventi!

Duris atvėrė memorialinis rašytojos I. Simonaitytės muziejus. Kultūra saugo istoriją!

Futbolo klubas „Banga“ po pertraukos grįžta į aukščiausiąją Lietuvos futbolo lygą! Mes jais didžiuojamės!

Ir... daug kitų pasiekimų!

 

Laukite tęsinio 2020-aisiais! Su geriausiais naujametiniais linkėjimais,

LR Seimo narė Rasa PETRAUSKIENĖ

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,