Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kalėdų Senelis neužmiršo gimnazijos abiturientų (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
G. Našlėno nuotr. G. Našlėno nuotr.

Prieš pat ilgai lauktas atostogas, „Vaivorykštės“ gimnazijos abiturientams vyko netradicinio ugdymo dienos užsiėmimai.

 

Iš pat ryto pozityviai nusiteikę visus mokinius pasitiko „Sniego gniūžtės“ vadovai. Svečiai pristatė šią jaunimo pamėgtą programą, supažindino su jos atsiradimo istorija, o vėliau vedė keletą nuotaikingų žaidimų.

Užsiėmimo metu netrūko juoko, puikių emocijų, įdomi veikla paskatino artimiau pažinti vienas kitą. Po trumpos pertraukėlės klasių vadovės pakvietė mokinius atgal į aktų salę. Ten laukė 6 turų kalėdinis protų mūšis, kurio klausimai apėmė įvairiausias gyvenimo sritis bei vertė rimtai pasukti galvas visų 15 azartiškai nusiteikusių komandų narius.

Nors tarp komandų vyko arši kova, nugalėjo draugystė! Kiek vėliau abiturientus aplankė ir sveikinimo žodį tarė mokyklos direktorė Ona Sturonienė. Sulaukta ir dar vieno svarbaus svečio – iš pačios Laplandijos atvyko Kalėdų Senelis! Jis išklausė deklamuojamų eilėraščių, uždavė sudėtingų mįslių bei visus apdovanojo saldžiomis dovanėlėmis. Tai leido bent trumpam sugrįžti atgal į vaikystę ir pasiruošti stebuklingų Kūčių ir Kalėdų laukimui. Džiugią šventinę nuotaiką kiekvienas mokinys parnešė į savo namus.

 

Gintauto Našlėno nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,