Logo
 Spausdinti šį puslapį

Mirė treneris, mokytojas Arūnas Šimkevičius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Arūnas Šimkevičius. FK „Banga“ nuotr. Arūnas Šimkevičius. FK „Banga“ nuotr.

Po sunkios ligos 2020-ųjų metų sausio 16 d. Amžinybėn išėjo Dovilų pagrindinės mokyklos kūno kultūros mokytojas Arūnas Šimkevičius.

 

Arūnas Šimkevičius gimė 1961-08-02, Šilutėje. 1983 m. pradėjo dirbti Šilutės r. Užlieknių aštuonmetėje mokykloje, 1986 m. mokytojavo Klaipėdos r. Gribžinių devynmetėje mokykloje. Taip pat dirbo Klaipėdos r. Gargždų vaikų ir jaunių sporto mokykloje. Jo ugdytiniai garsėjo aukštais lengvosios atletikos pasiekimais.

Nuo 1994 m. dirbo Dovilų pagrindinės mokyklos mokytoju, 1996 m. apsigynė vyresniojo kūno kultūros mokytojo kvalifikacinę kategoriją, 2007 m. įgijo mokytojo metodininko kvalifikaciją. 2017 m. buvo suteiktas Metų mokytojo vardas.

A. Šimkevičius Gargždų „Banga“ futbolo klube dirbo treneriu, prisidėjo prie mergaičių futbolo išpopuliarėjimo Klaipėdos rajono savivaldybėje.

Mokytojas buvo atsakingas ir pareigingas, gerbiamas kolegų, mylimas mokinių, kūrybingas ir reiklus. Visada jautė pareigą ir atsakomybę, to reikalavo ir iš savo mokinių.

Mūsų atminty Arūnas visada liks besišypsantis, skubantis... Laikas nenuneš į užmarštį jo atminimo. Liks Gerumo tiltas, jungiantis jį mylėjusius žmones.

Nuoširdžiai užjaučiame artimuosius ir liūdime kartu.

Dovilų pagrindinės mokyklos kolektyvas

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,