Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų sankryžoje – eismo pokyčiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Redakcijos nuotr. Redakcijos nuotr.

Vakar Gargžduose, Klaipėdos, Kretingos plento bei S. Dariaus ir S. Girėno gatvių sankryžoje prie šviesoforo įrengta papildoma sekcija su žalia rodykle.

 

Sprendimas siekti susigrąžinti žaliąsias rodykles priimtas praėjusį penktadienį vykusiame neeiliniame Klaipėdos rajono savivaldybės Saugaus eismo komisijos posėdyje.

Kad jas reikia grąžinti, nutarta vienbalsiai, nes nuo naujų metų prie šviesoforų nelikus lentelių su žaliomis rodyklėmis, visuomenėje kilo nepasitenkinimas dėl atsiradusių didelių rytinių ir vakarinių eismo spūsčių, ypatingai S. Dariaus ir S. Girėno, Klaipėdos ir Kretingos plento gatvių sankryžoje.

Kaip informuoja Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus, prie šviesoforų bus įrengtos papildomos sekcijos, o ne lentelės, kaip anksčiau, nes to reikalauja nauja tvarka. Sekcijos kabinamos ten, kur yra trijų juostų gatvės.

Anot Savivaldybės ryšių su visuomene skyriaus vedėjos Daivos Beliokaitės, kol kas sprendimas dėl eismo reguliavimo pokyčių priimtas tik šioje sankryžoje. Klaipėdos ir J. Janonio gatvių sankryžoje pokyčių kol kas nebus.

Vedėja naujienų portalą mano-garzdai.lt informavo, kad lentelių nuėmimas Savivaldybei nekainavo – darbus atliko Gargždų seniūnijos specialistas Justinas Donauskas su kitais darbuotojais.

Sekcijas montuoja UAB „Sankryža“, kiek kainuos darbai, kol kas neaišku.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,