Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vaikai kviečiami į nemokamą stovyklą „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pixabay nuotr. Asociatyvi Pixabay nuotr.

Vasario 17–21 dienomis, nuo 9.30 iki 17.30 val., Gargždų „Minijos“ progimnazijoje (P. Cvirkos g. 25, Gargždai) vyks nemokama vaikų sveikatingumo dienos stovykla „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“

 

Stovyklos dienos suskirstytos į penkias pagrindines temas – pirmosios pagalbos, mitybos, fizinio aktyvumo, dantų ir burnos priežiūros, priklausomybes sukeliančių medžiagų vartojimo prevencijos.

Stovyklos dienos pradedamos aktyvia ir linksma mankšta, vaikai kasdien susipažins su skirtingomis ir įdomiomis edukacijomis. Profesionalių lektorių komanda aiškiai ir paprastai, remdamiesi ne tik teorija, bet ir praktiniais užsiėmimais, sukurs įsimintiną stovyklos atmosferą ir padės ugdyti pagrindines sveikos gyvensenos kompetencijas stovyklos dalyviams. Savo jėgas ir sugebėjimus vaikai išbandys orientaciniuose pėsčiųjų ar dviračių žygiuose bei linksmose, komandinį darbą stiprinančiose estafetėse ir rungtyse. Vaikai gebės pasigaminti sveikatai palankius patiekalus ir sąmoningai į(si)vertinti savo mitybą. Po stovyklos vaikai taps tikrais sveikatos ambasadoriais, kurie skleis sveikatingumo idėjas ir žinias bendraamžių tarpe.

Projekto lėšomis bus apmokėta visa dalyvavimo stovykloje kaina su maitinimu (pietūs ir pavakariai).

Stovykloje dalyvauti gali Klaipėdos rajone gyvenantys vaikai nuo 7 iki 10 metų.

Būtina registruotis el. paštu arba tel. 8 655 74790. Registracija vyksta iki vasario 13 d., užpildžius laisvas vietas registracija stabdoma, nes vietų skaičius yra ribotas.

Pasirašant stovyklos sutartį būtina pridėti galiojančią vaiko sveikatos pažymą.

Tėvai (globėjai) turi pasirūpinti vaiko pristatymu ir pasiėmimu į ir iš stovyklos.

Stovykla finansuojama Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,