Logo
 Spausdinti šį puslapį

Doviluose užsiliepsnojus daugiabučiui žuvo žmogus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Michailo Denisenko nuotr. Michailo Denisenko nuotr.

Vakar, 21.17 val., ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą apie Doviluose, Lankiškės gatvėje, liepsnojantį ūkinį pastatą. Netrukus teko skubėti gesinti ir už 100 metrų buvusį daugiabutį namą.

 

Į įvykio vietą atvykus ugniagesių ekipažui, ūkinis pastatas degė atvira ugnimi. Gaisro metu nudegė vieno aukšto pastato su mansarda stogas, išdegė pusė medinio perdengimo. Degė ir virš perdengimo sukrautas šienas, malkos bei šiukšlės.

Ugniagesiams malšinant liepsnas, apie 22.05 val., buvo gautas dar vienas pranešimas, jog netoliese, už 100 metrų, uždūmintas daugiabutis gyvenamasis namas. Tarnyboms pranešta, jog viduje yra žmonių.

Apie 22.28 val. iš namo pirmo aukšto išvesti du vyrai, iš antro aukšto – dvi moterys. Viena moteris iš pirmo aukšto išėjo pati. Netrukus vieno buto prieangyje buvo rastas negyvas vyras (gim. 1973 m.).

 

Michailo Denisenko nuotr.

 

22.34 val. viename iš pirmo aukšto esančių butų buvo rastas ir į lauką išneštas atsuktas dujų balionas. Kaip vėliau paaiškėjo, gaisras kilo viename iš antro aukšto butų. Gaisro metu jame aprūko virtuvė, sudegė joje buvę namų apyvokos daiktai. Į butą, kuriame ir kilo gaisras, patekta tik laužtuvu išlaužus spyną ir grandinę iš lauko pusės. Iš čia buvo išneštas taip pat atsuktas dujų balionas su nudegusia žarnele. Išdegė medinis perdengimas virš buto, nuardyta dalis medinių stogo konstrukcijų ir dangos.

Mūriniame dviejų aukštų su mansarda daugiabutyje iš viso buvo 8 butai. Nei viename iš jų dūmų detektorių nebuvo.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,