Logo
 Spausdinti šį puslapį

Mantas Stonkus leidžiasi į dar vieną juoko kupiną kelionę po Lietuvą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

„Buvusių Moterų Reikalai 3“ kūrėjai pristato naują lietuvišką teatro komediją. Puikiai žiūrovams pažįstamas Mantas Stonkus scena šįkart dalinsis su senu bičiuliu, kurso draugu Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, suomiu Tuomu Tulikorpi bei viena talentingiausių jaunosios kartos aktorių Lietuvoje – Gelmine Glemžaite.

 

„Tuomo istorija – neįtikėtina“, – pasakojo Mantas.

„Prieš trylika metų, gūdžiais 2006-aisiais, jis sugebėjo įstoti į LMTA nemokėdamas nė žodžio lietuviškai! Nesu tikras, ar tai daugiau apibūdina tuometinį akademijos lygį, ar begalinį Tuomo, kaip aktoriaus, talentą bei norą tobulėti“, – toliau juokavo M. Stonkus.

„Per du mėnesius jis prašneko mūsų kalba, na o bičiuliais tapome iš karto, studijų laikotarpiu kartu mokėmės, kūrėme ir keliavome. Praėjus daugiau nei dešimtmečiui mūsų keliai vėl susikirto – dar praėjusią žiemą, pradėję galvoti apie pasiruošimo planus naujajam sezonui, ir jau turėdami pirminį pjesės variantą savo rankose, ieškojome aktoriaus labai specifinei rolei atlikti. Neilgai trukus man toptelėjo mintis, kad tai galėtų būti Tuomas – tiesa, natūralu, kad iškart aišku nebuvo, žinojau, kad jis vaidina dramos teatre Helsinkyje, nebebendraudavome taip daug ir dažnai, kaip studijų metais. Susisiekėme, pabendravome ir pakviečiau jį į lietuvišką stand up comedy open-mic vakar Vilniuje – buvo labai įdomu pamatyti, kaip į jį, kalbantį lietuviškai su savo specifiniu akcentu, publika Vilniuje reaguos praėjus tiek laiko nuo studijų metų. Jam užlipus ant scenos, aišku tapo gal per pusę minutės – Tuomas labai tinka šiam vaidmeniui“, – atviravo Mantas Stonkus.

Komedijoje išvysite klasikinį keturiasdešimtmetį viengungį, kuriam nesiseka su karjerom. Tiek su profesine – nes tinginys, tiek su pleibojaus – nes gyvenime atsirado, nepagailėkim to žodžio, fantastiška moteris.

Įsipareigoti vengiančio Manto Stonkaus personažo problemas vieną rytą nusprendžia išspręsti jo penis. Taip, supratote teisingai, nuo kūno atsiskyręs ir gyvu žmogumi tapęs, kiek sunkiai kirčiuojantis, bet ultimatumus keliantis penis.

Ar ši situacija yra pakankamai gera priežastis keistis, žiūrovai sužinos intriguojančiuose bei fantastiškai gyvenimiškuose spektakliuose visoje Lietuvoje nuo spalio 8 d. – na, o į Gargždų kultūros centrą jis atvyks kovo 14 d.

 

 

 

 

Reklama

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,