Logo
 Spausdinti šį puslapį

Karantino metu „Brožių virtuvė“ siūlo dienos pietų pristatymo paslaugą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Pirmadienį šalyje paskelbus karantiną, paslaugų teikti negali grožio salonai, kirpyklos, kavinės, maitinimo įstaigos. Savo veiklą perkoordinuoti priversti ir „Brožių virtuvės“ darbuotojai.

 

Pristatys maistą į vietą

Pirmas dvi šios savaitės dienas „Brožių virtuvė“ dar bandė dirbti įprastu režimu – iš autobusiuko tiekė dienos pietus Gargždų turguje, bet dėl pernelyg mažo klientų skaičiaus, veiklos teko laikinai atsisakyti.

„Nuo šiandien, trečiadienio, nebevežame dienos pietų į Gargždus, bet siūlome savo paslaugas biurams – galime pristatyti maistą tiesiai į darbą, jei bus didesnis poreikis – ir į namus“, – pasakojo „Brožių virtuvės“ direktorė, pažymėjusi, kad esant poreikiui, maistą veš ir už Klaipėdos rajono ribų.

Pasak pašnekovės, pasiūlius paslaugą maistą atvežti į biurus ir namus, kol kas didelio susidomėjimo nesulaukta: „Gavome vos tris skambučius, bet esame pasiruošę ir sulaukę užsakymų dirbsime.“

Virėjai prašo savo užsakymus teikti telefonu 8 620 40 530 iš vakaro arba bent jau ankstų rytą, kad būtų galima tinkamai pasiruošti.

„Brožių virtuvė“ ir toliau priima užsakymus ir gedulingiems pietums, anot vadovės, vienus tiekė sekmadienį, nors asmenų dalyvavo mažiau nei įprasta, paslauga vis tiek yra ir bus prieinama.

 

Dėl karantino patirs nuostolių

„Brožių virtuvės“ vadovė atskleidžia, kad karantino paskelbimas šalyje sujaukė kasdienybę ir teko skubiai reaguoti į pasikeitusią situaciją.

„Žmonės prisipirko nemažai maisto, matyt, gamina patys, namie. Kol kas mūsų paslaugos nelabai reikalingos, todėl patirsime nemažų nuostolių – atšaukiami užsakymai ne tik šio ar kito savaitgalio, bet ir balandžio mėnesio“, – teigia pašnekovė, bet viliasi, kad pasibaigus karantinui viskas grįš į savo vėžias.

Pasak vadovės, nemaža dalis darbuotojų šiuo metu turi nedarbingumo pažymas – prižiūri į ugdymo įstaigas negalinčius eiti vaikus, bet kolektyvas pasiruošęs priimti užsakymus ir teikti paslaugas. Neslepiama, kad verslas patirs nuostolių.

„Esame ne pelno siekianti organizacija, todėl dėl susidariusios padėties, kuriai nebuvo galima pasiruošti iš anksto, nukentėsime finansiškai – negaudami pajamų, turėsime naudoti santaupas. Dirbdami budėjimo režimu, gausime mažesnes sąskaitas už vandenį ir elektrą, bet kaip bus su darbuotojų atlyginimais – kol kas nežinau“, – atviravo vadovė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,