Logo
 Spausdinti šį puslapį

Atnaujintas transporto priemonių registracijos paslaugų teikimas pagal išankstinę registraciją

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VĮ „Regitra“ nuotr. VĮ „Regitra“ nuotr.

Nuo šiandien, balandžio 6 d., „Regitra“ atnaujina klientų aptarnavimą padaliniuose pagal išankstinę registraciją tiems, kuriems reikalingos transporto priemonių registracijos paslaugos. Jos bus teikiamos nuo pirmadienio iki penktadienio 32 įmonės padaliniuose, esančiuose visoje Lietuvoje.

 

Šis sprendimas priimtas siekiant užtikrinti, kad gyventojai galėtų gauti reikiamas transporto priemonių registracijos paslaugas, kurios nėra skaitmenizuotos. Iki šiol padaliniuose buvo sudaryta galimybė įregistruoti tik iš užsienio įvežtas transporto priemones prieš tai atsiuntus reikalingus dokumentus.

Tačiau, atsižvelgiant į klientų srautus ir tai, jog ne visi turi galimybę pasirašyti dokumentus el. parašu, klientams bus sudaryta galimybė patiems užsiregistruoti dėl vizito padalinyje ir pasirinkti patogų laiką bei miestą iš anksto nesiunčiant dokumentų kopijų.

Užsiregistruoti dėl vizito padalinyje galima jau nuo balandžio 6 d. 8 val. ryto tiesiog internetu.

Svarbu pastebėti, kad tie klientai, kuriems vizito laikas užregistruoti iš užsienio įvežtą transporto priemonę jau yra paskirtas pagal senąją tvarką, niekas nesikeičia. Kitaip tariant, jie bus aptarnaujami sutartu laiku. Nesikeičia tvarka ir tiems, kurie jau yra gavę laišką dėl paslaugų apmokėjimo – juos vizitui užregistruos darbuotojai. Kiti klientai dėl apsilankymo padalinyje kviečiami registruotis nuo pirmadienio.

Primename, kad siekiant užtikrinti būtinąsias funkcijas, t. y. prekių judėjimą, verslo poreikius, Lietuvos vežėjai bei naujų automobilių gamintojų atstovai ir toliau bus aptarnaujami kita prioritetine tvarka. Tačiau jiems pageidaujant, jie gali būti priimami ir bendra tvarka.

Atnaujinus paslaugų teikimą pagal įprastą išankstinę registraciją, bus imtasi visų reikiamų apsaugos priemonių užtikrinant klientų ir darbuotojų saugumą.

„Regitra“ kviečia būti atsakingais ir nesant būtinybei dėl šių paslaugų kreiptis pasibaigus karantinui. Taip pat, jei tam tikra paslauga teikiama internetu, rinktis būtent šį paslaugos gavimo būdą. Visi elektroniniai užsakymai yra pristatomi per kurjerį į namus arba į siuntų savitarnos terminalus.

 

„Regitra“ kviečia gyventojus naudotis el. paslaugomis

Kalbant apie transporto priemonių registracijos paslaugas, daugelį jų įmonė jau yra perkėlusi į elektroninę erdvę. Primename, kad yra sudaryta galimybė internetu įregistruoti prieš tai Lietuvoje registruotą transporto priemonę bei pranešti apie jos pardavimą. Taip pat galima užsisakyti naują registracijos liudijimą vietoj prarasto ar sugadinto bei kt.

Praėjusios savaitės pradžioje „Regitra“ skaitmenizavo ir dar daugiau savo teikiamų paslaugų tam, kad klientai jas galėtų gauti neišėję iš namų. Nuo šiol internetu galima prasitęsti laikinųjų, dar kitaip vadinamų tranzitinių, numerio ženklų galiojimo terminą.Taip pat įregistruoti lizingo būdu įsigytą transporto priemonę, kuri jau buvo prieš tai registruota Lietuvoje. Tai reiškia, kad transporto priemonę internetu registruoti galima ne tik baigus išmokėti lizingą, bet ir vos ją įsigijus. Be to, sudaryta galimybė internetu keisti transporto priemonės valdytoją, įregistruoti paveldėtą automobilį.

Kilus klausimų dėl karantino laikotarpiu teikiamų paslaugų pasikeitimų, „Regitra“ siūlo pasinaudoti dažniausiai užduodamų klausimų skiltimi. Jei reikalinga papildoma informacija, gyventojai gali skambinti ir bendruoju informacijos telefonu 8 700 55151 arba rašyti el. paštu

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,