Logo
 Spausdinti šį puslapį

Klaipėdos apskrityje savaitgalį pažeidimų nustatyta nedaug

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Savaitgalį Klaipėdos apskrityje tikrintos viešosios erdvės – parkai, paplūdimiai, policijos pareigūnai talkinant šauliams ir Viešojo saugumo tarnybos pareigūnams tikrino ar piliečiai laikosi karantino taisyklių, ar viešose vietose dėvimos kaukės.

 

Patikrintos ir prekybos vietos, kuriose nuo praėjusios savaitės galima prekyba – čia pažeidimų nenustatyta, tiek Klaipėdoje, tiek kituose apskrities miestuose didieji prekybos centrai pirkėjų srautus valdė tvarkingai, neįleido klientų be kaukių, policijos pareigūnai pabendravo su parduotuvių darbuotojais ir atsakingais asmenimis, priminė karantino taisykles.

Visgi šeštadienį keletas pažeidimų nustatyta Klaipėdos rajono turgeliuose – žmonės įspėti dėl karantino taisyklių nesilaikymo, kaukių nedėvėjimo, nustatyta ir prekybos taisyklių pažeidimų.

Uostamiesčio pareigūnams savaitgalį teko vaikyti ir žvejus nuo molo Smiltynėje. Už karantino taisyklių pažeidimus visoje apskrityje surašyta 14 protokolų, penki iš jų – Klaipėdoje, čia nubausti keturi piliečiai sekmadienio popietę prie parduotuvės gurkšnoję alkoholinius gėrimus.

Tačiau apskritai savaitgalį budėję pareigūnai nurodo, jog nors atšilus orui žmonių gatvėse nemažai, dauguma jų dėvi kaukes ir laikosi atstumo.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,