Logo
 Spausdinti šį puslapį

Psichologės kviečia tėvus į nemokamas nuotolines paskaitas-diskusijas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels nuotr. Asociatyvi Pexels nuotr.

Klaipėdos rajono pedagoginės psichologinės tarnybos psichologės kviečia Klaipėdos rajono tėvelius į nemokamas paskaitas-diskusijas nuotoliniu būdu.

 

Valandos trukmės susitikimuose bus nagrinėjamos aktualios su vaikų ugdymu susijusios temos, atsakoma į dalyvių klausimus. Į nurodytą el. paštą galite iš anksto atsiųsti jums aktualius klausimus, į kuriuos bus atsakyta susitikimo metu arba raštu PPT Facebook paskyroje.

Paskaitas diskusijas ves Klaipėdos r. pedagoginės psichologinės tarnybos psichologė-psichoterapeutė Veronika Daugėlienė ir psichologė-psichoterapeutė Sonata Zumbrickienė.

 

Siūlomos temos ir datos:

1. „Kaip atpažinti, kad mano vaikas turi suicidinių minčių ar ketinimų?“ Susitikimo metu kalbėsimės apie tai, koks vaikų elgesys gali rodyti gręsiančios savižudybės ženklus ir kaip tėvai jiems padėti.

Data: 2020 m. gegužės 5 d. 15.00 val.

Lektorė psichologė- psichoterapeutė Sonata Zumbrickienė.

Norint dalyvauti paskaitoje-diskusijoje būtina išankstinė registracija el. paštu , nurodant vardą, pavardę, kokią ugdymo įstaigą lanko vaikas, el. pašto adresas, kuriuo bus siunčiama prisijungimo nuorodą. Jeigu turite klausimų galit skambinti tel. 8 655 12 040.

 

2. „Praradimai, netektys… kaip išgyventi patiems ir padėti kitiems“. Gyvenime neišvengiami praradimai prarasti galima aiškiai matomus dalykus: šeimą, darbą, draugą, namus… ir mažiau pastebimus dalykus: artimą ryšį, pasitikėjimą, sveikatą… paskaitos metu kalbėsime apie tai, kaip gyventi su praradimais, neužsidaryti atradimams.

Data: 2020 m. gegužės 6 d. 15.00 val.

Lektorė psichologė-psichoterapeutė Veronika Daugėlienė.

Norint dalyvauti paskaitoje-diskusijoje būtina išankstinė registracija el. paštu , nurodant vardą, pavardę, kokią ugdymo įstaigą lanko vaikas, el. pašto adresas, kuriuo bus siunčiama prisijungimo nuorodą. Jeigu turite klausimų galit skambinti tel. 8 677 83 999.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,