Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pratęstos tenisininkų kovos dėl „Mano Gargždai“ taurių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels nuotr. Asociatyvi Pexels nuotr.

Praėjusių metų lapkritį startavo 2019–2020 m. Klaipėdos rajono teniso pirmenybės naujienų portalo „Mano Gargždai“ taurėms laimėti. Į kovą dėl didžiosios ir mažosios taurių stojo 17 tenisininkų.

 

Pirmenybes planuota baigti šių metų balandžio mėnesį, bet paskelbus karantiną varžybos buvo sustabdytos.

Vyriausybei sušvelninus karantino sąlygas ir leidus sportuoti lauke su apribojimais, nutarta pratęsti pirmenybes teniso kortuose, esančiuose prie „Kranto“ pagrindinės mokyklos.

Grupės varžybos artėja prie pabaigos ir netrukus prasidės atkrintamosios varžybos, kurios vyks vieno minuso sistema.

Atkrintamosiose susitiks tokios poros: 1 – 8, 2 – 7, 3 – 6 ir 4 – 5. Kadangi A grupėje yra devyni žaidėjai, tai paskutinę vietą joje užėmęs žaidėjas pasitrauks iš tolimesnių kovų.

A grupėje kol kas pirmauja Saulius Brigevičius ir Alvydas Pilibaitis, B – Algirdas Budvytis, Mindaugas Baltušnikas ir Lauras Ruseckas.

Primename, kad dėl didžiosios taurės kovoja Saulius Brigevičius, Darius Meškys, Nerijus Tamošauskas, Aurimas Petrikauskas, Evaldas Ročys, Tomas Ročys, Alvydas Pilibaitis, Vytautas Šatkus ir Paulius Voveraitis.

Varžybose dėl mažosios taurės savo jėgas mėgina 8 sportininkai – Algis Gintaras, Karolis Dotas, Egidijus Kidikas, Vidas Žutautas, Vaidas Liutikas, Lauras Ruseckas, Mindaugas Baltušnikas ir Algirdas Budvytis.

Planuojama, kad pirmenybių nugalėtojai paaiškės birželio pradžioje.

 

Tarpiniai varžybų rezultatai:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,