Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ Panevėžyje patyrė pralaimėjimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
fkbanga.lt nuotr. fkbanga.lt nuotr.

Sekmadienį A lygos varžybose Panevėžyje „Banga“ 1:2 nusileido „Panevėžiui“.

 

„Banga“ sužaidė ne itin gerą pirmąjį kėlinį. Laimei, iš turėtų kelių galimybių varžovai išnaudojo tik vieną. 19 minutę po E.Veliulio perdavimo iš kairiojo krašto „Bangos“ gynėjai nesugebėjo išmušti kamuolio ir šis atiteko S.Vasquez, kurio smūgis į apatinį vartų kampą buvo tikslus.

Po poros minučių šeimininkai turėjo dar vieną galimybę, kai po V.Antužio netikslaus perdavimo kamuolys atiteko I.Kružikui. Laimei, I.Driomovas „Panevėžio“ puolėjo bandymą atrėmė.

29 minutę vienintelę rimtesnę galimybę pirmajame kėlinyje turėjo „Banga“. J.Kasparavičius baudos aikštelėje įveikė porą gynėjų, tačiau smūgiavo netiksliai.

Besibaigiant kėliniui dar kartą tiesioginėje akistatoje susitiko I.Kružikas ir I.Driomovas. Ir antrą kartą dvikovą laimėjo „Bangos“ vartų sargas, atspėjęs varžovo sumanymą ir perėmęs kamuolį.

Nors pačioje antrojo kėlinio pradžioje dar vieną galimybę turėjo I.Kružikas, po kurio smūgio kamuolys praskriejo greta virpsto, vaizdas aikštėje iš esmės pasikeitė. Vis dažniau kamuolį kontroliavo „Banga“ ir bandė užklupti varžovus tolimais smūgiais. Tuo tarpu panevėžiečiai bandė atsakyti kontratakomis. Būtent po vienos iš kontratakų atakos smaigalyje atsidūrusį I.Kružiką baudos aikštelėje pargriovė R.Matos da Silva. Teisėjo skirtą 11 metrų baudinį realizavo P.Janušauskas ir panevėžiečiai įgijo dviejų įvarčių persvarą.

85 minutę šeimininkai surengė dar vieną itin pavojingą kontrataką, tačiau komandą išgelbėjo I.Driomovas.

Jau per teisėjo pridėtą laiką savo galimybę išnaudojo ir „Banga“ – po P.Lotužio pakelto kampinio iš kelių metrų kamuolį į vartus nukreipė R.Vėževičius. Deja, didesniems žygiams laiko jau nebebuvo.

Rungtynių santrauka – A lygos YouTube kanale.

 

T.Tamošausko komentaras – A lygos YouTube kanale.

 

Kitas rungtynes „Banga“ žais Vilniuje penktadienį, liepos 3 dieną, 18 valandą su „Žalgiriu“.

 

Panevėžys (Panevėžys) – Banga (Gargždai) 2:1 (1:0).

Įvarčiai: 19 min. S.Vasquez, 66 min. P.Janušauskas (iš 11m) (Panevėžys); 90+1 min. R.Vėževičius (Banga).

Įspėjimai: 12 min. T.Eliošius, 34 min. S.Vasquez, 84 min. E.Abramavičius, 90+2 min. E.Veliulis (Panevėžys); 67 min. R.Vėževičius (Banga).

„Bangos“ sudėtis: I.Driomovas, V.Antužis (46′ S.Yoshikawa), E.Bračkus (80′ D.Zubauskas), O.Aksonov, Y.Pavlyk, R.Vėževičius, D.Norvilas (63′ S.Rakauskas), K.Urbaitis, D.Lukošius, J.Kasparavičius (69′ J.Bičkus), R.Matos da Silva (69′ P.Lotužys). Atsargoje liko: M.Bertašius, I.Venckus.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,