Logo
 Spausdinti šį puslapį

Moters ir vyro santykiai tapus tėvais: kas keičiasi ir kaip su tuo susitvarkyti?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Laukiant vaikelio, neretai pora išgyvena ypatingą laiką, kai dalinasi svajonėmis, kuria bendrus šeimos planus, o santykiai klostosi palankiai. Suprasti, kaip keisis poros gyvenimas atsiradus dar vienam šeimos nariui, dažnai gali tik tie, kurie jau šioje srityje turi patirties. Ypatingai susilaukus pirmagimio, atsiranda nemažai naujų užduočių, kurias reikia atlikti, netikėtų klausimų, kurie sukelia nerimo ar streso. Tas šviesias akimirkas nuspalvina nuovargis, poros santykių atšalimas, rutina. Šis seminaras – apie svarbias žinutes vyrui ir žmonai, tapus tėčiu ir mama bei galimybes atrasti šviesesnių spalvų ir lengvumo bendraujant ir stiprinant santykius poroje.

 

„Family Lab Academy“ – visuminio ugdymosi šeimai akademija – kviečia į nuotolinį seminarą tema „Moters ir vyro santykiai tapus tėvais: kas keičiasi ir kaip su tuo susitvarkyti?”

 

Seminaro metu atsakysime:

Kas keičiasi poroje atsiradus vaikui ir kaip tie pokyčiai veikia vyrą ir žmoną?

Kokie bendravimo įgūdžiai būtini, norint išlaikyti darnius poros santykius?

Kokios nuostatos ir elgesio modeliai šaldo santykius ir didina atstumą?

Kaip prašyti pagalbos ir suteikti paramą bei palaikymą?

 

SEMINARO DATA: Rugpjūčio 11 diena (antradienis), 20.00 val.

REGISTRACIJA ADRESU https://forms.gle/34WPSQGSdjc8fzHY9

SEMINARO KAINA: 10 EUR.

 

Lektorė Asta Blandė, dviejų vaikų mama, daugiau nei dvidešimt metų praktikoje dirbanti psichologė, kartu su poromis ieškanti atsakymų į pačius įvairiausius tarpusavio santykių, drąsinanti vaikus ir tėvus pasitikti pokyčius ir drauge augti. A. Blandė kartu su E. Gudeliene parašė knygų seriją tėvams „Išlikimo gidas“, kurią sudaro trys leidiniai: „Vaikas pokyčių kelyje“, „Ypatingas vaikas: vienas ar kiekvienas?“, „Paauglystė: šeimos santykių išbandymas“.

PO SEMINARO VYKS KLAUSIMŲ IR ATSAKYMŲ SESIJA, todėl galite drąsiai pagalvoti klausimus, į kuriuos lektorė atsakys šioje dalyje. Jei registruojantis pateikėte klausimų, į juos irgi atsakysime šioje dalyje.

Seminaras bei klausimų-atsakymų sesija bus ĮRAŠINĖJAMI, todėl visiems UŽSIREGISTRAVUSIEMS ir atlikusiems mokėjimą, pasibaigus seminarui bus išsiųstas video ir skaidrės su klausimų ir atsakymų sesija, galėsite peržiūrėti Jums tinkamu laiku.

Informacija el. paštu arba tel. 8626 26490

Daugiau informacijos apie kitus vebinarus tėvams https://familyacademy.lt/vebinarai

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,