Logo
 Spausdinti šį puslapį

Prasidėjo vaikų sveikatingumo dienos stovykla „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Liepos 27-ąją Dovilų pagrindinėje mokykloje prasidėjo vaikų sveikatingumo dienos stovykla „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“.

 

Į Klaipėdos rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuro organizuojamą stovyklą susirinko 50 Klaipėdos rajono mokinių, norinčių vasaros dienas praleisti turiningai ir prasmingai, visi vaikai suskirstyti į dvi stovyklos grupes.

Kiekvieną stovyklos dieną vaikai pradės nuotaikinga mankšta, gilins sveikos gyvensenos žinias, dalyvaus edukaciniuose užsiėmimuose, klausys įdomių, profesionalių lektorių vedamų paskaitų apie fizinį aktyvumą, dantų ir burnos priežiūrą, traumų ir nelaimingų atsitikimų prevencijos, priklausomybes sukeliančių medžiagų vartojimo prevenciją ir dalyvaus žygiuose.

Stovyklos siekiamybė – didinti vaikų sveikatos raštingumą, formuojant tinkamas sveikos gyvensenos nuostatas.

Vaikai su nekantrumu pradėjo stovyklos savaitę truksiantį nuotykį, žaidė susipažinimo žaidimus ir mokėsi taisyklingai atlikti pirmąją pagalbą – išgelbėti savo naujus draugus. Pasipuošę organizatorių įteiktomis dovanomis – marškinėliais ir kepurėlėmis, jie tapo viena didele komanda, besiruošiančia patirti nepaprastus ir įsimintinus vasaros nuotykius.

Stovykla „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“ – tai nuostabi galimybė kompleksiškai susipažinti su sveikos gyvensenos idėjomis ir išmokti praktiškai jas pritaikyti savo kasdienybėje.

Stovykla finansuojama Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,