Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų gimtadienyje – automobilių paroda

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociacijos „Garažo raktai“ nuotr. Asociacijos „Garažo raktai“ nuotr.

Dėl koronaviruso grėsmės paskelbti apribojimai itin pakoregavo automobilininkų planus dalyvauti įvairiose parodose ar sporto renginiuose ir nemažai jų teko atšaukti. Tačiau pasibaigus karantinui ne vienas autoklubas ar automobilininkų asociacija suskubo rengti susitikimus. Gargžduose gerą vardą pelniusi asociacija „Garažo raktai“ šiais metais mininti savo veiklos penkmetį, taip pat įsilieja į visuomeninę miesto veiklą.

 

Rugpjūčio 22 d. Gargždų 767-ojo gimtadienio proga klubo nariai stengiasi suburti visus draugus, bendraminčius automobilininkus į parodą mieste po atviru dangumi ir taip paminėti ne tik savo asociacijos sukaktį, bet tuo pačiu pagerbti ir svarbią miesto istorijos datą.

„Pasibaigus karantinui svarstėme įvairius variantus, kaip galėtume įprasminti asociacijos pirmojo veiklos penkmečio rezultatus. Gavę pasiūlymą iš Klaipėdos rajono savivaldybės mero Broniaus Markausko prisidėti prie Gargždų gimtadienio organizavimo surengiant automobilių parodą, nedvejodami sutikome. Mums garbė atstovauti gimtajam miestui. Prie Minijos krantų prisiglaudusius gražius Gargždus norime parodyti ir savo kolegoms iš visos Lietuvos. Tuo labiau, kad Gargždai garsėja automobilių sporto tradicijomis,“ – kalbėjo asociacijos „Garažo raktai“ vadovas Linas Petrauskas.

Asociacija „Garažo raktai“ kviečia rugpjūčio 22 d. pačioje Gargždų širdyje, Savivaldybės aikštėje, 12 valandą susirinkti technikos mėgėjus iš visos Lietuvos ir parodyti, kokius įdomius, retus, senus, patobulintus, ruoštus sportui, bet ne visuomet gatvėje sutinkamus automobilius ar motociklus jie turi!

Parodoje dalyvavimas bus nemokamas tiek dalyviams, tiek žiūrovams. Organizatoriai labai prašo iš anksto registruotis el. paštu . Būtina nurodyti dalyvio vardą, pavardę, automobilio modelį, markę, valstybinius numerius, kontaktinį telefoną ir vietovę, iš kurios atvykstama. Programoje laukia įvairūs Klaipėdos rajono savivaldybės ir asociacijos „Garažo raktai“ įsteigti apdovanojimai ir prizai skirtingose klasėse. Po parodos visi dalyviai ir žiūrovai bus pakviesti mėgautis Gargždų miesto gimtadienio šventės koncertais nuostabiame Minijos slėnyje.

Norint dalyvauti parodoje kviečiame susisiekti el. paštu arba Facebook paskyroje Garažo raktai.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,