Logo
 Spausdinti šį puslapį

Prasidėjo sveikatos stiprinimo stovykla vyresnio amžiaus žmonėms „Tapk sveikatos ambasadoriumi!“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Sveikatai palankus“ nuotr. VšĮ „Sveikatai palankus“ nuotr.

Rugpjūčio 3–7 dienomis kaimo turizmo sodyboje „Gribžė“ vyksta sveikatos stiprinimo stovykla, į kurią susirinko 26 aktyvūs senjorai. Stovyklos programoje – rytmetinė mankšta, specialūs edukaciniai užsiėmimai, paskaitos, diskusijos, pratimai ir turiningi laisvalaikio praleidimo būdai.

 

Stovyklos užsiėmimus ves profesionalūs lektoriai, kurie, remdamiesi ne tik teorija, bet ir praktika, ugdys svarbiausias sveikos gyvensenos kompetencijas dalyviams. Didžiausias šios stovyklos tikslas, kad po jos dalyviai į namus grįžtų įgiję ne tik teorinių, bet praktinių sveikos gyvensenos ir sveikatos stiprinimo žinių, pailsėję ir įkvėpti pasitikinėjimo savimi.

Savaitei pasibaigus, kiekvienas stovyklos dalyvis gebės pasigaminti sveikatai palankius, skanius patiekalus, į(si)vertinti savo ir šeimos mitybą. Daug dėmesio bus skiriama lėtinių ligų prevencijai, kraujotakos sutrikimams ir kitoms itin svarbioms ir aktualioms temoms.

Po stovyklos dalyviai taps tikrais Klaipėdos rajono sveikatos ambasadoriais, kurie skleis sveikatingumo idėjas ir žinias savo bendruomenėse bei gebės patys išsaugoti savo sveikatą.

Stovykla finansuojama Europos Sąjungos socialinio fondo lėšomis įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Klaipėdos rajone“.

 

VšĮ „Sveikatai palankus“ nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,