Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kaip tinkamai išsirinkti auskarus pagal veido formą ir akių spalvą?

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Auskarai – įvaizdį užbaigiantis akcentas, kuris moteris puošia nuo senų laikų. Deja, ne viskas, kas gražu, mums tinka pagal veido formą bei akių spalvą. Todėl auskarus reikia rinktis atsakingai. Štai keletas patarimų, kurie pravers renkantis auskarus.

 

Ovalo formos veidas

Jei Jūsų veido forma platesnė skruostų srityje ir truputį siaurėja ties kakta ir smakru, sveikiname! Tokio tipo veidui tinka absoliučiai visi auskarai.

Tiesa, jei nenorite, kad veidas taptų pailgas, venkite pernelyg ilgų ir plonų auskarų. Taip pat Jums ypač tinka auskarai su deimantais. Jie pabrėžia visus gražiausius Jūsų bruožus, suteikia spindesio akims.

 

Trikampio formos veidas

Tokiai veido formai tiks aksesuarai, kurie sušvelnina veido kontūrus. Todėl, puikiai derės ovalūs ar maži apvalūs auskariukai.

Rinkitės tokius aksesuarus, kurie apvalintų apatinę veido dalį. Venkite smailėjančių auskarų.

 

Pailgas veidas

Tokiam veidui rekomenduojami apvalūs, stambūs trikampio arba kvadrato formos auskarai. Jie vizualiai paplatins veidą, suteiks jam apimties ties žandikauliais ir skruostais. Venkite plokščių ir ilgų auskarų.

 

Kvadrato formos veidas

Šiai veido formai būdingos tikslios ir tiesios veido linijos nuo kaktos iki smakro. Tokiam veidui netinka aštriakampiai ir kvadratiniai auskarai. Tiks arba labai maži, arba ilgi auskarai.

 

Auskarai pagal akių spalvą

Mėlynakėms tiks avantiūrinas, o rudaakėms – violetinis ametistas. Prie šviesiai pilkšvų ir žydrų akių netiks turkis, nes greta intensyvios jo spalvos akys atrodys pernelyg blyškios.

 

Reklama

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,