Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų sunkiaatlečiams – tarptautinio turnyro medaliai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Varžybų dalyviai su treneriu  E. Šaukliu ir trofėjais. Sporto centro nuotr. Varžybų dalyviai su treneriu E. Šaukliu ir trofėjais. Sporto centro nuotr.

Panevėžyje vyko sunkiosios atletikos tarptautinis turnyras, skirtas miesto gimtadieniui paminėti. Varžybos vyko dvi dienas, o dalyvių buvo apie 150, įvairaus amžiaus – jaunimas ir senjorai.

 

Senjorams buvo atskira grupė: moterims – nuo 30 metų, o vyrams – nuo 35 metų. Gargždams atstovavo 3 sportininkės jaunimo grupėje ir 3 sportininkai senjorų.

Jaunimo grupėje trečią vietą svorio kategorijoje iki 59 kg iškovojo Akvilė Giaštautaitė, antrą vietą svorio kategorijoje iki 55 kg – Agneta Dotaitė. Čempione svorio kategorijoje iki 71 kg tapo Lijana Jakaitė. Ji dar tarp 21-os dalyvės pelnė ir absoliučios nugalėtojos taurę.

Senjorų grupėje antrą vietą iškovojo Robertas Skurdenis, svorio kategorijoje iki 89 kg. Merginoms svorio kategorijų nebuvo, jos vertintos pagal Sinklerio (pagal meistriškumą) lentelę. Čempione tapo Gabrielė Solovej, o trečią vietą iškovojo Viktorija Survilienė.

„Varžybos šiuo sunkiu metu sportininkams labai reikalingos. Nors tos „kaukės“ apsunkina gyvenimą, bet sunkiaatlečiai pabuvo miesto šventėje, sudalyvavo varžybose ir už tai dėkingi Sporto centro direktoriui Vaidui Liutikui“, – sako treneris Edvardas Šauklys.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,