Logo
 Spausdinti šį puslapį

Tragiška avarija Klaipėdos rajone: žuvo partrenktas 14-metis (papildyta)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels nuotr. Asociatyvi Pexels nuotr.

Antradienį Klaipėdos rajone įvyko skaudi nelaimė – prie mokyklos per avariją žuvo nepilnametis.

 

Aplinkybės tiriamos

Socialiniame tinkle „Facebook“ Reidas TV pasidalino informacija apie tragišką įvykį Klaipėdos rajone: „Slengiuose, per avariją prie mokyklos, žuvo 14-metis vaikas, važiavęs paspirtuku.“

Kaip praneša Klaipėdos AVPK, 2020-09-22, apie 08.07 val., gautas pranešimas, jog Klaipėdos rajone, Slengiuose, Smeltaitės ir Bertuliškės g. sankryžoje, 1984 m. gimusio, pirminiais duomenimis blaivaus, vyro vairuojamas automobilis „Toyota“ partrenkė, galimai elektriniu paspirtuku važiavusį apie 14 m. berniuką.

Greitosios pagalbos medikai konstatavo vaiko mirtį.

Įvykio aplinkybės tikslinamos.

 

Ritos Gečiūnaitės/delfi.lt nuotr.

 

Žuvo prie namų

Įvykio vietoje gyventojai Delfi pasakojo, kad žuvęs vaikas gyvena visai prie pat nelaimės vietos. Šiandien diena be automobilio, todėl tėvai vaiką paleido į mokyklą važiuoti paspirtuku.

Berniukas važiavo iš šalutinio kelio, kirto pagrindinį, kad nuvažiuotų į dviračių taką, tačiau tikslo nepasiekęs vaikas buvo mirtinai partrenktas automobilio.

Automobilį vairavęs vyras pasakojo, kad stovėjo spūstyje, kai ši pradėjo judėti pajautė smūgį ir tik tada suprato, kas įvyko. Vairuotojas teigė, kad vaiko net nematė.

Gyventojai taip pat piktinosi, kad gyvenvietėje nėra pėsčiųjų perėjos, kirsti gatvę nėra saugios vietos.

Būtent žuvusio vaiko tėvai su kaimynais kovojo, reikalavo, kad būtų įrengtas saugus perėjimas per gatvę, tačiau jų prašymai nebuvo išgirsti.

 

Ritos Gečiūnaitės/delfi.lt nuotr.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,