Logo
 Spausdinti šį puslapį

Seimo rinkimai 2020: Gargždų rinkėjų nuomonės (video)

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Iš anskto balsuojančių netrūksta. V. Šleiniūtės nuotr. Iš anskto balsuojančių netrūksta. V. Šleiniūtės nuotr.

Šiandien Gargžduose pakalbinti praeiviai pasidalino savo mintimis apie Seimo rinkimus: dalyvaujama išankstiniame balsavime, vieni turi tvirtą nuomonę, už kurį kandidatą atiduoti balsą, kiti – dar svarsto, bet visi tvirtina, kad balsuoti reikia.

 

 

 

Balsavimas iš anksto tęsiasi, jis truks iki spalio 8 d. 20 val. vakaro. Balsuoti išankstinėmis dienomis rinkėjai gali nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro.

VRK primena, kad rinkėjams einant balsuoti reikia pasiimti asmens dokumentą, dėvėti nosį ir burną dengiančią veido apsaugos priemonę bei turėti savo asmeninį rašiklį. Pamiršusiems atsinešti rašymo priemones, balsavimo vietoje bus suteikiamos daugkartinės, kurias rinkimų komisijų nariai reguliariai dezinfekuos.

Rinkėjams, patenkantiems į rizikos grupes, rekomenduojama ateiti rytinėmis balsavimo valandomis, t. y. nuo 7 iki 9 valandos ryto, kai balsavimo vietose būna mažiau žmonių. Į balsavimo patalpą taip pat patariama nesivesti kitų asmenų, kurie nebalsuoja, stengtis nesibūriuoti bei laikytis saugaus mažiausiai vieno metro atstumo nuo rinkimų komisijų narių ir kitų rinkėjų.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,