Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Šioje šalyje nėra vietos šešėliui“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Akcijos partnerių VMI duomenimis, 2013 m. Lietuvoje nuslėpta apie 292,7 mln. litų mokesčių. „Šešėlis“ yra problema ir tai žinome visi. Tačiau dalis visuomenės vis dar gyvena šešėlyje ir tai toleruoja kaip savaime suprantamą gyvenimo būdą, o dalis visuomenės užmerkę akis stengiasi nepastebėti, kas vyksta aplink juos ir priimti situaciją tokią, kokia ji yra.

Atkreipti dėmesį į šią problemą raginsime mūsų šalies darbdavius ir darbuotojus bei jaunimą jiems dalindami akcijos lankstinukus su informacija apie veiksmus, kurių gali imtis kiekvienas norėdamas mažinti šešėlinę rinką Lietuvoje. Visus akcijos dalyvius kviesime tuo pačiu metu visoje Lietuvoje apsiregnti baltais marškinėliais ir išeiti į miesto gatves pasitikti gyventojus ir paskatinti atkreipti dėmesį į šią problemą. Šiais metais akciją skiriame žmonėms, kuriems rūpi, kad aplinka keistųsi ir kurie nori kurti tokią Lietuvą, kurios ateities kartoms netektų pažinti „šešėlio“.

Maloniai kviečiame prisidėti prie akcijos „Šioje šalyje nėra vietos šešėliui“ ir didinti skaidrumo ir etiško elgesio sampratą, atsakingą požiūrį savo bendruomenėse.

Daugiau informacijos apie akciją ir veiksmus atnaujinsime: https://www.facebook.com/baltojibanga ir akcijos veiksmus plačiau aprašysime užsiregistravusiems dalyviams.

Jau šiuo metu užsiregistravo daugiau nei 20 Lietuvos miestų atstovų. Registruokitės ir siūlykite savo akcijos vietą ir jūs: Registruojuos!

Visi kartu susiburkime vienam tikslui, kad balandžio 28 d. akcijos dalyviai vienu metu pasitiktų gyventojus su ta pačia žinute: Tu gali sustabdyti šešėlį!

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,