Logo
 Spausdinti šį puslapį

Jaunimo iniciatyva – protų mūšis „Atgal į praeitį“

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Spalio 9 d. restorano „Lijo“ antrame aukšte vyko Lyderių akademijos metu gimęs protų mūšis „Atgal į praeitį“.

 

Protų mūšį organizavo savanoriai Kasparas Strakšys, Simona Striaukaitė, Elinga Vendelytė, Eimantė Klenauskaitė, Skaistė Melekauskaitė, o viso organizavimo metu jiems padėjo jų mentorė Neda Gaudutytė.

Renginio organizavimas prasidėjo nuo susitikimo su mentore, kuomet buvo nuspręsti svarbiausi dalykai, tokie kaip, kada ir kur vyks protų mūšis, kas dalyvaus, kokie prizai laukia laimėtojų, buvo aptartos visos detalės. Šis renginys mums pirmas, todėl labai jaudinomės, su nekantrumu jo laukėme ir džiaugiamės, kad sėkmingai įgyvendinome.

Komanda pasiskirstė užduotimis: renginio kūrimas socialiniame tinkle, klausimų sudarymas, plakato ir registracijos kūrimas, reikalingų dalykų supirkimas.

Paskelbus renginį socialiniuose tinkluose, susidomėjimo sulaukėme iš 10 užsiregistravusių komandų, o atvyko 7-ios. Dalyviai turėjo galimybę geriau pažinti savo kraštą atsakinėdami į istorinius klausimus apie Gargždus. Po kiekvieno etapo laukdavo linksmos užduotys, o pabaigoje visus pralinksmino „Kahoot“ viktorina. Taip pat pertraukos metu savo dainomis visus džiugino atlikėja Viltė Endrulytė.

Pirmąja vieta džiaugėsi komanda „Fiat liux“, jie laimėjo kuponus į „Minijos“ kino teatrą. Ši komanda visus nustebino savo prizą atidavę septintos vietos komandai, pabrėždami, kad jaunimas toliau organizuotų tokio pobūdžio renginius ir domėtųsi savo krašto istorija.

Antroji vieta atiteko komandai „Genys“, jie laimėjo „Buda pizza“ kuponus. Na ir garbingą trečiąją vietą užėmė komanda „Intelektualai“, jie laimėjo „Pegaso“ kuponus.

Šis renginys buvo naudingas ne tik dalyviams, kurie pagilino žinias apie savo kraštą, bet ir organizatorių komandai, kurie išmoko darbštumo, punktualumo, įgavo daugiau drąsos ir pasitikėjimo savimi.

Dėkojame patalpas suteikusiems restorano „Lijo“ vadovams.

Lyderių akademija finansuojama iš Nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2020 metų veiksmų plano įgyvendinimo 1.1.5 priemonės „Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“ įgyvendinimo Klaipėdos rajone programos. Projektą įgyvendina jaunimo organizacija „Alterno“.

 

Organizatorių nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,