Logo
 Spausdinti šį puslapį

Devintasis Gargždų muzikos festivalis įsibėgėja

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Adelė Daunoravičiūtė ir Kristina Budvytytė. Gargždų kultūros centro nuotr. Adelė Daunoravičiūtė ir Kristina Budvytytė. Gargždų kultūros centro nuotr.

Vakar Gargždų kultūros centre susirinkusiųjų širdis džiugino dar vienas devintojo Gargždų muzikos festivalio koncertas. Jo metu gargždiškiai ir kiti miesto svečiai galėjo pasigėrėti fortepijoniniu duetu – Adele Daunoravičiūte ir Kristina Budvytyte.

 

Renginio dalyviai turėjo galimybę pasiklausyti išskirtinių pianisčių, kurios gali didžiuotis retu pasiekimu – jos yra pasirodžiusios prestižiniame JAV muzikos renginyje, kuriame sulaukė pripažinimo. A. Daunoravičiūtė ir K. Budvytytė praėjusį pavasarį skynė laurus prestižiniame pianistų konkurse „American Protege“ pasaulio atlikėjų išsvajotoje Niujorko salėje „Carnegie Hall“. Iki šiol čia yra pasirodę vos keletas lietuvių pianistų.

Gargždų muzikos festivalis tik įsibėgėja. Dar laukia ne vienas puikus renginys. Artimiausias – balandžio 14 dieną 18 valandą. Gargždų kultūros centre tądien vyks poezijos ir muzikos vakaras su Auksinio scenos kryžiaus laureatu Rolandu Kazlu „Nusileisk, dangau, ant žemės“ pagal Vlado Šimkaus eiles.

 

Gargždų kultūros centro nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,