Logo
 Spausdinti šį puslapį

Eglės įžiebimas Gargžduose – nuotoliniu būdu, nebus ir planuotos čiuožyklos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Šalyje siaučiant pandemijai, griūva įprasti šventinę nuotaiką miestelėnams dovanojantys renginiai. Gargždų kultūros centro direktorė Vaida Skuodienė patvirtino, kad šiemet miesto eglė bus įžiebta gruodžio 4 d., tačiau nuspręsta nerengti teatralizuotos šventės. Eglės įžiebimą ir mero kalbą gyventojai bus kviečiami stebėti tiesioginės transliacijos metu.

 

Anot pašnekovės, įžiebimo ceremoniją lydės garsų ir šviesų šou, o tiesiogiai apie 15 minučių truksiantį renginį gyventojai galės stebėti Klaipėdos rajono savivaldybės, Gargždų kultūros centro feisbuko paskyrose ar „Youtube“ kanale.

V. Skuodienė atskleidė ir dar vieną šventinę idėją – Gargždų kultūros centro langus papuošti vaizdo projekcijomis-pasakomis žiemos tema.

„Planuojame daryti tokiu pat principu, kaip buvo Siaubo kultūros namai“, – pasakojo direktorė, pridūrusi, kad tikslus laikas, kada bus galima pasidžiaugti šiais vaizdais, dar nėra nuspręstas.

Tiesa, liūdna žinia ir laukusiems ledo čiuožyklos po atviru dangumi atidarymo – dėl įvestų ribojimų ir žmonių saugumo, nuspręsta idėją realizuoti kitąmet.

„Neverta tokių pinigų investuoti, jeigu žmonės net negalės pasidžiaugti“, – komentavo V. Skuodienė.

Tiesa, nors eglės ižiebimo renginio bei kalėdinės mugės šiemet nebus, šventinę nuotaiką kurs kalėdinės dekoracijos mieste. Jau vykdomos pirkimo procedūros, tad netrukus turėtų paaiškėti, kokiomis šventinėmis spalvomis nušvis Gargždai šiemet.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,