Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Klaipėdos rajono energija“ turi naują vadovą: konkursą laimėjo transporto įmonės direktorius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Marius Žilius. Redakcijos montažas Marius Žilius. Redakcijos montažas

Klaipėdos rajono savivaldybė informuoja, kad nuo lapkričio 23 d. UAB „Klaipėdos rajono energija“ pradės dirbti konkursą laimėjęs direktorius – Marius Žilius.

 

Dokumentus konkursui pateikė 9 pretendentai, 1 iš jų neatitiko reikalavimų, 1 atsisakė dalyvauti. Į konkursą atvyko 5 pretendentai.

38-erių Klaipėdos rajone gyvenantis M. Žilius Vilniaus universitete yra įgijęs Taikomosios fizikos bakalauro laipsnį, nuo 2012 metų dirba tarptautinių krovinių pervežimo įmonės direktoriumi.

„Paskutinius 8 metus dirbau transporto srityje, todėl išbandyti jėgas UAB „Klaipėdos rajono energija“ vadovo pozicijoje paskatino noras tobulėti. Neabejoju, kad patirtis transporto versle padės man ir šioje įmonėje“, – pasiteiravus, kas paskatino pokyčiams, komentavo būsimasis vadovas.

Jis teigė, kad pirmiausia sieks susipažinti su esama situacija įmonėje, vykdomais projektais ir tęsti jau pradėtus darbus šilumos tiekimo srityje.

Klaipėdos rajono savivaldybė įmonei kelia keletą tikslų, tarp kurių – pelningai veikianti šilumos įmonė, ir plečiamas teikiamų paslaugų spektras. Esą to M. Žilius ir sieks būdamas šios įmonės vadovu.

UAB „Klaipėdos rajono energija“ 100 proc. akcijų valdo Klaipėdos rajono savivaldybė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,