Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gargždų „Pramogos“ sezono starte nusileido „Vyčiui“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Komandos nuotr. Komandos nuotr.

Gargžduose įvykusiose Optibet futsal A lygos atidėtose rungtynėse šalies čempionas Kauno „Vytis“ 4:0 įtikinamai nugalėjo Gargždų „Pramogos“ ekipą bei turnyro lentelėje pakilo į pirmąją vietą.

 

Visus keturis įvarčius kauniečiai pelnė per pirmąjį kėlinį. Rungtynių sąskaitą septintąją susitikimo minutę atidarė Lukas Sendžikas. Jis aikštės viduryje perėmė kamuolį, netrukus jį atidavė Artiomui Morochovecui, dar po kelių sekundžių jį gavo atgal bei iš kelių metrų pasiuntė į vartų tinklą.

Netrukus žodį tarė ir „Vyčio“ kapitonas Justinas Zagurskas. Pastarasis iš tolimos distancijos galingu smūgiu į tolimąjį vartų kampą aikštės šeimininkų vartininkui nepaliko jokių galimybių.

Itin siaubingai gargždiškiams susiklostė pirmosios rungtynių pusės pabaiga. Dar vienu tolimu smūgiu į apatinį vartų kampą pasižymėjo Artūras Juchno, kuris „Vyčio“ persvarą padidino iki trijų įvarčių.

Mažiau nei po minutės nuo varžovų pabėgęs L. Sendžikas pelnė paskutinįjį dvikovos įvartį. Tai buvo ketvirtasis „Vyčio“ atakų lyderio įvartis šiame sezone. Pagal šį rodiklį jis pavijo VIP puolėją Edgarą Baranauską.

Visas antrasis kėlinys buvo, tarsi, numerio atlikimas, kurio rezultatas jau buvo aiškus.

„Vytis“ iškovojo antrąją pergalę čempionate, savo ruožtu Gargždų ekipai ši dvikova buvo debiutinė 2020–2021 metų sezone. Priminsime, kad savaitgalį dėl teigiamo COVID-19 testo „Radviliškio“ ekipoje, dvikova su ja buvo nukelta.

„Vytis“ kito turo rungtynes dėl dalyvavimo UEFA Čempionų lygoje nežais, o gargždiškiai antrąsias sezono rungtynes žais kitą trečiadienį – su „Dainavos“ komanda.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,