Logo
 Spausdinti šį puslapį

Internete žaibiškai plinta vaizdo įrašas: prie P. Gražulio pastebėtas paslaptingas vyras sukėlė klausimų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Stopkadras Stopkadras

Internete žaibiškai išplito vaizdo įrašo ištraukos iš nuotoliniu būdu vykusio Kultūros komiteto posėdžio, kuriame internautams klausimų sukėlė prie Petro Gražulio pasirodęs pusnuogis vyras.

 

Komentatoriai juokavo, kad šis posėdis turbūt taps populiariausiu internete. Kai kurie komentavo, kad „Petras išlenda iš spintos“, taip pat klausė, ar „Petras Gražulis pakeitė orientaciją?“.

„Delfi“ susisiekus su pačiu Seimo nariu, jis atsisakė atsakinėti į bet kokius klausimus ir komentuoti minėtą vaizdo įrašo ištrauką.

Trumpai pasakė, kad „aš į durnus klausimus neatsakinėju.“

Pateikiame ir posėdžio vaizdo įrašą, kuris sukėlė juoką internete: https://youtu.be/j5c6ADXuMjs

Tokias internautų pašaipas ši situacija galėjo sukelti dėl to, kad politikas garsiai priešinasi homoseksualų santykiams ir jų nepripažįsta. Todėl antrame plane pamatytas vyras jiems ir sukėlė ironiją.

Taip pat parlamentaras yra išgarsėjęs šūkiu „Už Lietuvą, vyrai“ per vienais metais įvykusias gėjų eitynes. Tąkart politiką netgi teko policijai nešte išnešti iš įvykio vietos.

Tada tuometinis generalinis prokuroras Darius Valys kreipėsi į Seimą, prašydamas leisti suvaržyti Seimo nario P. Gražulio laisvę administracinio teisės pažeidimo byloje.

Dėl politiko elgesio per gėjų eitynes tai padaryti jį paprašė Vilniaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,